מוצרי סייפ- פק, החברה המובילה בתחום טיפולי פרי לאחר קטיף, קיימה במהלך נובמבר האחרון את הארוע השנתי שלה, במעמד מר פרנסואה ג'ירין,  נשיא חברת DECCO העולמית מתאגידUPL, חברת האם של מוצרי סייפ

כלים

כ-100 מנהלי בתי אריזה, וראשי  ענף האריזה בארץ  גדשו את האולם במלון דן קיסריה ונהנו, לצד מפגש חברתי-מקצועי, גם מהרצאותיהם של הנציגים הבינלאומיים של חברת האם של סייפ פק.

נשיא החברה, MR Francois GIRIN ,  הציג את פריסת חברת DECCO, החברה הרב לאומית היחידה בתחום ו-DR Sukas Wartanessian , ראש המו"פ של החברה, התמקד בבעיות עימן מתמודדים יצואני הפירות לארצות יעד שונות..

בהמשך הציג ד"ר רון פורת מהמכון הוולקני בפני הנוכחים את ייתרונות השימוש בדונג, לא רק בשמירה על מראה הפרי ושלמותו, אלא אף על טעמיו וטריותו וכיצד באמצעות סוגי דונג מתאימים ניתן לשמור על בקרת אוירה פנימית התורמת לשמירת טעמו הטבעי של הפרי. דר' פורת הציג עבודה אשר בוצעה ע"י חוקרים בחו"ל ובה נדגמו דונגים שונים – דונג זיוודר של מוצרי סייפ פק הוצג כטוב ביותר בכל הפרמטרים.

בחברה בקשו לנצל את האירוע בכדי להיפרד ממנכ"ל החברה היוצא, ארנון קיזלשטיין, שסיים לאחרונה את עבודתו בחברה לאחר 44 שנה, במהלכן הפכה החברה למובילה בתחומה בשוק .

מנהלי התאגיד והעובדים הביעו בפני מר קיזלשטיין  את הערכתם הרבה על פועלו לקידום הענף בכלל והחברה בפרט והודו לו על שנות העבודה הרבות והפוריות.

בדברי הפרידה שנשא, ציין מר קיזלשטיין כי רבים מבין משתתפי האירוע עמדו עמו בקשרים הדוקים לאורך שנים רבות של פעילות משותפת והודה לכל מי שסייע לו בתקופת עבודתו בחברה. המנכ"ל היוצא אף הדגיש בפני באי הכנס אל בטחונו בכך שהחברה תמשיך, תחת שרביטו של המנכ"ל המכהן מר אורי חיים, להיות חברה מובילה בחדשנות, טכנולוגיה ושירותיות.

בסיום הארוע הוזמנו משתתפי הכנס לארוחת צהריים משותפת.