אלפים הגיעו בסוף השבוע האחרון לפסטיבל התבלינים "טעם הטבע"במשתלות יגור, לאירוע שכולו טעמים, ריחות וצבעים. פסטיבל התבלינים השנתי של משתלות יגור הינו פסטיבל קולינרי המציג את מיטב שילובי התבלינים במטבח המקומי. במהלך האירוע נערכו במקום סדנאות בישול ואלכוהול, הוקמו דוכני תצוגה ודוכני מכירת אוכל ביתי והכל בתוך שוק תבלינים אותנטי וססגוני, שהוקם במתחם המשתלות

כלים

אלפי המבקרים, שהגיעו לאירוע וסבבו בין שבילי המשתלה ובגינות התבלינים בהם הוצבו דוכני מכירה שהציעו שיציעו למבקרים אוכל ביתי ממטבח "המסעדה של אמא". על הבמה המרכזית ערך השף אייל פינקלשטיין, מבעלי קייטרינג Como, סבב סדנאות ריחות טעמים ותבלינים והציג, בעזרת המשתתפים, הכנת מגוון מנות על טהרת עשבי התיבול והתבלינים, אריאל לייזגולד מבר 223 בת"א, זוכה תחרות הברמנים של פינלנדיה הדגים, יחד עם נציגים מהקהל, הכנת קוקטיילים קלאסיים עם טוויסט מתובל. כל המנות והקוקטיילים הועברו לטעימה, שמחתם הרבה של משתתפי הסדנאות.

גלעד יפה, מנכ"ל משתלות יגור: "צמחי תבלין זוכים להצלחה רבה במשתלות והם מובילים את טבלת המכירות כבר תקופה ארוכה. החלטנו, יחד עם "חישתיל" שנתנו את חסותם לאירוע, להקדיש את הפסטיבל למטבח הישראלי, המשלב את צמחי התבלין כמעט בכל מנה אני שמח שהצלחנו להציע לקהל הגדול שהגיע לאירוע טעימה מחוויה ייחודית לכל החושים ומקווה שפתחנו עבור המבקרים את הדלת להמשיך ולהתנסות בגידול צמחי תבלין בבית ושילובם בגינה, במרפסת ומטבח הפרטי".