אם חשבתם שצימוק הוא ממתק טבעי, אז כדי שתדעו: יכול להיות שהוא מכיל תוספים מסוכנים לבריאות, ערכו הקלורי הוא פי שמונה מהעינב הטרי, אך מחקרים מראים שמומלץ לשלב אותו בתזונה כדי למנוע טרשת עורקים. דנה ויינר ודר' גילה רוזן מהמחלקה לתזונה קלינית ברמב"ם עושות קצת סדר בתפריט ט"ו בשבט
הקיץ התחיל וזה הזמן לארוז את המשפחה ולחרוש את המדינה. חלק בלתי נפרד ממסע חוצה ישראל הוא סל האוכל, ובישראל הסל יהיה עמוס בפירות העונה. אז חוץ מזה שזה טעים, מרענן ומסתדר מצוין עם מזג האוויר, אילו יתרונות טומנים בחובם פירות העונה? ד"ר גילה רוזן, מנהלת המחלקה לתזונה קלינית ברמב"ם, וסגניתה דנה ויינר, עושות לנו היכרות עם הכוכבים הנוכחיים של השוק
עם כניסת יום הכיפורים מחר, רבים מאיתנו יבלו את החג בצום, כנהוג. דנה ויינר, דיאטנית וסגנית מנהלת המחלקה לתזונה קלינית בביה"ח רמב"ם, מפרטת את כל הטיפים והעצות להכנה נכונה של הגוף לקראת הצום ולהתאוששות ממנו