הימים מתקררים והחורף מתדפק על דלתינו. זהו הזמן לכנס את המשפחה לארוחה מזינה, משביעה ובעיקר חורפית. השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מחכה לגשם ומציע מתכון לנזיד עגל לקראת החורף, כמו שחורף צריך להיות
ראגו טלה - מתכון מומלץ, מתאים לכ-10 סועדים, באדיבות שף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים
מי שהגיע למעדניית טעמי הבית שער העמקים בחמישי-שישי התפנק במגוון טעימות מהתפריט החדש ושלל הטבות, במסגרת אירוע חורף חגיגי. בין המנות העשירות והחורפיות- עגל עם חבושים בדבש, באדיבות השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים
עבור אלו מביניכם שלא מוכנים לבלות מול התנור הלוהט במטבח אך מעוניינים להפתיע את האורחים בסוכה עם מנה יפה, קלילה ורווית טעמים, השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון פשוט ומהיר ביותר להכנה. מעדניית טעמי הבית שער העמקים פועלת במרץ לאור ההזמנות הרבות לארוחות מוכנות בתקופת סוכות, אך מציעה מתכונים גם לחובבי הבישול שמעוניינים להתנסות במטבח הביתי
השף איציק אביר, ממעדניית טעמי הבית שער העמקים, מציע מתכון מושקע ומומלץ, עבור הבשלנים שמעוניינים לבחור את המנה העיקרית המושלמת לארוחות חג ובכלל, ולהוסיף טעמים וניחוחות לסוכה