מקס חימי, בעל רקורד מפואר בתחום המזון, חבר לשני אנשי עסקים בעלי ותק בתחום המסעדנות, קיבלו לחזקתם את חלל המסעדה, שבעבר איכלס את מסעדת בנג'מין סגל והקימו במקומה את מסעדת "פריים גריל", מסעדת בשרים המציעה שפע מנות המבוססות על חומרי גלם אשר מוכיחים כי ניתן להציע אוכל כשר באיכות גבוהה. אוכל נהדר לא קשור לכשרות כלל, אלא לטיב המטבח, והמטבח בפריים גריל מוכיח כי הבנה נכונה של חומרי גלם ויצירת תחליפים שישתוו ברמתם למקור, מאפשרת חגיגה אמיתית של טעמים.
כמסעדת בשרים איכותית, מגישה המסעדה לפתיחה פוקצ'ה על אבן בשמן זית הנאפית במקום ומוגשת עם 3 מטבלים משתנים (19 ₪) ועוד מגוון מנות ראשונות לבחירה (לדוג' סביצ'ה דג ים המוגש על טבולה זרעי עגבניות ושמן זית – 43 ₪, כבד אווז בגריל על אטריות קדאיף סילאן תמרים ואגוזים – 73 ₪, סיגר פרגיות וזיתים בטחינה וסלסת עגבניות – 43 ₪ ןעןד), כאשר גולת הכותרת היא הבשרים (מ-69 ₪ לקבב ביתי, המבורגר, עוף וחזה עוף עם זיתים עגבניות שום ועשבי תיבול, אנטריקוט פרימיום דה לה פמפא 350 גר' וצלעות טלה ב-129 ₪ ועד פריים פילה בקר וכבד אווז ב-179 ₪), עם מבחר תוספות המוגשות לצד הבשר.
בצהריים מגישים במקום ארוחה עסקית במחירים שנעים בין 79 ₪ ל-89 ₪. במקום אף קצביה פתוחה לקהל, בה ניתן לבחור ישירות את הנתח ואת משקלו אשר יוגש תוך דק' ספורות לשולחן הסועדים.
בקינוחים – גלידות וסורבטים (31 ₪) פרפה חלווה גלידת פיסטוק טשערות חלווה (37 ₪) מאנג'רי שוקולד וגלידת תרמילי וניל (37 ₪) ועוד שלל קינוחים המוכיחים שעם יד נכונה ופרודוקטים מצוינים, "כשרות" ו"פרווה" הן לא מילות גסות.
המסעדה, שעוצבה ע"י האדריכל ניר פורטל, מחולקת לשני חללים: איזור המסעדה ואיזור הבר, המאפשר גם שולחנות גבוהים וגם שולחנות אינטימיים, ומהווה את איזור העישון ומעוצבת בקפידה המשדרת יוקרתיות, ייחודיות ונהנתנות המשתלבות לעיצוב זוהר שגורם להרגיש כמו קפיצה קטנה לחו"ל.
מסעדת פריים גריל, הרברט סמואל 60 מגדל האופרה תל אביב, טל' להזמנות – 03-5100266