העולם שבו אנו חיים הופך להיות יותר דיגיטילי ומתקדם מרגע לרגע ואין הדבר מפתיע - לא צריך לקרוא סטטיסטיקות בשביל להבין זאת, מספיק להסתובב בחוץ ולראות איך כולם שקועים במכשירי הסמארטפון שלהם ואיך כולם עובדים היום מכל מקום באמצעות מחשב נייד. אולם, ההתקדמות האדירה הזו הביאה איתה גם מספר לא מבוטל של סכנות שכן, כאשר כל המידע עלינו זמין ברחבי הרשת, בשנייה יהיה ניתן לראות פרטים עלינו שלא בהכרח נרצה שנראה, כך שחשוב מאוד להיזהר במהלך כל שימוש אינטרנטי שלנו. אז מה חשוב לקחת בחשבון כאשר גולשים באינטרנט, אלו סכנות ואתגרים העידן הדיגיטלי הביא איתו וממה עליכם להיזהר? בכתבה זו, המומחים שלנו יסבירו לכם כל מה שחשוב לדעת על אזהרות ואתגרים בעידן הדיגיטלי, וכל הסובב סביב נושא זה.
בבית משפט השלום בנצרת מתקיים ברגעים אלה דיון בתביעת הדיבה של הכומר נדאף נגד כלי תקשורת שונים במגזר הערבי שהכפישו אותו בשל יוזמתו להביא לגיוס בני העדה הנוצרית לצה"ל.
בפסק דינו בעניין מור (רע"א 4447/07), הציב בית המשפט העליון את חופש הביטוי, ועימו את הזכות לאנונימיות ברשת, במעמד על חוקתי. באותו עניין ביקש מטפל אלטרנטיבי אשר נפגע מ – talkbacks באינטרנט להורות לספקית האינטרנט לחשוף את פרטי הגולש "המעוול" לכאורה על מנת שיוכל להגיש כנגדו תביעת דיבה ולשון הרע. שופטי הרוב, אשר דחו את הבקשה, קבעו, מפי כבוד המשנה לנשיאה ריבלין, כי כל עוד לא הוסדר נושא חשיפת פרטיו של גולש אנונימי באינטרנט על ידי המחוקק אין בגדרי סמכותו של בית המשפט להתיר חשיפה זו