מסעדה גיאורגית

(תזונה וכושר)
ארוחת בוקר במסעדת פטרה באשדוד. חיונית לגוף (צילום: עידן גרוס)

מחקרים רבים מראים מעל לכל ספק כי ארוחת הבוקר הינה ההחשובה ביותר, מכל הארוחות שניתן לצרוך במהלך היום. שף סימו בן חובל, הבעלים של מסעדת "פטרה", מסביר כי "חשוב לאכול ארוחת בוקר, בעיקר לאחר הלילה, בו הגוף עבר מעין צום.

(מתכונים)
הבליני של מסעדת פטרה (צילום: אבי רוקח)

המוסד הקולינארי המוביל בתחום האוכל הגיאורגי בישראל, מסעדת פטרה, אשר בבעלות המסעדנים רפי בן משה וסימו בן חובל, מציעה לכבוד החג הלבן שניים משלל המתכונים המסורתיים מתוך הספר הסודי.