שבוע תעשיות המזון והאירוח, אשר יכלול 4 תערוכות מקצועיות: ישראפוד, Bake & Cake, הוטקס וקיטקס, יציע מגוון רחב של פתרונות, מוצרים, פיתוחים, עיצובים וחידושים בענפי המזון והאירוח. ימים ג'–ה' 24-26 בנובמבר 2015, בגני התערוכה בתל אביב.

כלים
GRILL DOME
GRILL DOME

  שבוע תעשיות המזון והאירוח 2015 המאורגן על ידי קבוצת שטיר, מרכז בתוכו 4 תערוכות ו-3 כנסים מקצועיים בהם יעסקו בכל היבטי ענפי המזון ותעשיות האירוח בישראל (קמעונאות, עיצוב פנים ואדריכלות), ואף את אליפות ישראל באפיית עוגות שמרים. השנה מגוון חברות ישיקו מכשירים ופתרונות מתקדמים, ציוד, טכנולוגיות ועיצובים חדישים המותאמים לשוק המזון והאירוח הישראלי.

 חברת יזמקו תציג פיתוח כחול לבן ראשון מסוגו בעולם, בשם DRINKA – ALL IN ONE, מדובר במכשיר המשלב שתייה חמה (פולי קפה אמיתיים וחלב טרי), מגוון משקאות קלים (צלולים או מוגזים), מים מטוהרים וסודה, וכל זאת במכשיר אחד. חשוב לציין כי כל המשקאות ניתנים להגשה בסוגי המתקה שונים (רגיל, דיאט, מופחת קלוריות וכולי) ובמחיר אטרקטיבי במיוחד. 

 חברת אדיר סוכנויות לציוד בע"מ, תשיק בתערוכת Bake & Cake את קו הלחם של חברת TURRI מאיטליה, יצרנית ציוד מתקדם לתעשיית האפיה ואשר מתמחה בקווי ייצור לבצק תפוח. קווי הלחם של חברת TURRI מתאימים לבצק תפוח ולבצק בעל אחוזי לחות גבוהים ועובדים על שיטת NO- Stress. בשיטה זו הבצק מובל למסוע החיתוך באופן השומר על מבנה ומרקם הבצק, ומשם עובר חיתוך למשקל הנדרש תוך הקפדה על דיוק במשקל עם תיקון אוטומטי שכן בבצק תפוח, באופן טבעי, אין אחידות בעובי הבצק.

 חברת כרמל דיירקט, יבואנית ומשווקת בלעדית של מגוון חברות ומותגים מהמובילים בעולם תשווק ותשיק מגוון רחב של מוצרים חדשים:

 BAMIX SWISS LINE – בלנדר מוט שוויצרי איכותי במיוחד המיועד לעבודות מטבח שוטפות. ה- BAMIX מוכר בעיקר בזכות העוצמה האדירה שלו (מגיע לעד 22,000 סל"ד) ובמרקמים שניתן לייצר באמצעותו. דגם זה מיועד בעיקר למסעדות, בתי מלון ולשוק המוסדי. מנוע AC MOTOR  הוא מנוע חזק במיוחד שפועל בצורת תמסורת ישירה ובכך מעביר את העוצמה ישירות למוט מבלי לאבד כוח ומבלי לאבד מהירות. הייחוד הוא שמדובר במוצר שוויצרי, כאשר רוב הדגמים מבית BAMIXמגיעים עם 10 שנות אחריות על המנוע וללא צריכת חשמל גבוהה.

GRILL DOME - (גריל דום) הוא גריל פחמים ומעשנת שבאמצעותו ניתן לעשן, לצלות, לאפות ולצרוב בשר החל מטמפרטורה של 175 מעלות ועד לטמפרטורה שהיא מעל ל-750 מעלות צלזיוס. מדובר במוצר חדשני ומהפכני בתחום עישון הבשר. המכשיר עשוי משבעה סוגי קרמיקה טבעית, אשר משמרת את החום בצורה טובה יותר, מאפשרת ביצועים מעולים ותורמת לשימור טעמי המזון ועסיסיותם. צירי הגריל עשויים נירוסטה איכותית 304 העמידים בפני חלודה. כמו כן, לגריל דום פתחי אויר בחלק העליון והתחתון שלו המאפשרים שליטה על עוצמות החום. משטח הצלייה רחב ועשוי מתכת יצוקה (הגודל משתנה בהתאם לגודל המוצר). דגמי גריל דום ידידותיים לסביבה מאחר והם עשויים מחומרים טבעיים. גרילדום האמריקאי מגיע במגוון צבעים ובשלושה גדלים: קטן, גדול וענק (Small, Large, X-Large) ועם מבחר אביזרים משלימים. הייחוד שלו לעומת המתחרים בשוק הוא שניתנת עליו אחריות לכל החיים.  

סכיני שף TRAMONTINA  עם ידית פוליווד - מהדורה מיוחדת של 4 סכיני שף מבית טרמונטינה, ברזיל. סדרת הסכינים החדשה מציגה ידיות העשויות בטכנולוגיית פוליווד (POLYWOOD) – חומר בעל נראות זהה לעץ, אך בלי החסרונות שלו. טכנולוגיה זו היא למעשה סיבי פלסטיק המותכים בעוצמת חום גבוהה עד לכדי חיבור חזק ואיכותי המדמה מראה של עץ, אך בעל עמידות גבוהה בפני מים ולחות לאורך שנים. בנוסף, ידית ה- POLYWOOD היא אנטומית, קלה במיוחד וארגונומית. כמו כן, עמידה בפני טמפרטורות גבוהות, נפילות ומכות. 4 גדלים: 6 אינטש, 8 אינטש ו- 10 אינטש וסכין שף סנטוקו 7 אינטש. להב מנירוסטה מחוסמת, מיוצר בתהליך subzero מיוחד המבטיח דיוק וחיתוך חלק ללא מאמץ. 25 שנות אחריות.

 CEASER GRILL - גריל גז עוצמתי ומאובזר בשילוב מטבח חיצוני (יחידה המכילה: כיור מעוצב, ארון ומדפים) ובכך מציג חידוש בתחום גרילי הגז בישראל, הגריל מורכב משתי יחידות: גריל גז עם 6 מבערים ו- 72,000 BTU ויחידת כיור הנצמדות בהתאמה מושלמת זו לזו וביחד מהוות יחידה מודולארית לפתרון כולל עבור לקוחות המבקשים לבנות מטבח חיצוני. כמו כן, ניתן לרכוש את 2 היחידות יחד או לרכוש כל יחידה בנפרד (רק את הגריל או רק את יחידת הכיור). את היחידה המודולארית של סיזר גריל ניתן להציב בכל חלל חיצוני שבו חפץ הלקוח ובעזרת מספר חיבורים פשוטים (גז ומים) היחידה מוכנה להפעלה. הגריל בא לתת מענה לאדריכלים וללקוחות פרטיים שמעוניינים במטבח חוץ מובנה. הייחוד מול המתחרים: מדובר במטבח חיצוני מובנה ללא כל צורך בבינוי. הגריל עשוי כולו נירוסטה איכותית 304, גריל בעל שישה מבערים, כירת צד ומבער אינפרא אדום, בעל תאורה חיצונית ופנימית. לינק לוידיאו מתכון מתוך התכנית שף על האש עם עומר מילר:

גרילי גז NAPOLEON - נפוליאון, היא חברה משפחתית שהוקמה בשנת 1976, בעיר בבארי אונטוריו, קנדה ומתמחה בייצור גרילי גז איכותיים מנירוסטה ויציקות אלומיניום וכן פיתוח טכנולוגיות חדשניות ומתקדמות בתחום כמו: מבערי אינפרא אדום שמגיעים עד 900 מעלות צלזיוס, שילוב ייחודי של צלייה על פחמים בתוך גריל גז ועוד. בנוסף, נפוליאון שמה דגש על עיצוב הנראות של הגריל לצד נוחות ופונקציונאליות בשילוב פטנטים ייחודיים וחומרים מעולים כיציקות אלומיניום ונירוסטות איכותיות. כל אלה הופכים את חווית הצלייה (ברביקיו) והשימוש בגריל גז לנוחה, יעילה ומתקדמת. כרמל דיירקט היא היבואן הבלעדי לגרילי NAPOLEON בישראל ומעניקה על מגוון הגרילים אחריות חסרת תקדים, על חלק מסדרות הגרילים ניתנת אחריות לכל החיים. 

בין מגוון הגרילים ניתן למצוא את הקטגוריות הבאות: -גרילי גז ניידים המתאימים לצלייה בשטח, אך גם למרפסות ביתיות. -גרילי גז עם מבערי אינפרא אדום מיוחדים. -גרילי גז עוצמתיים על עגלה בשילוב כירת צד. -גרילי פחמים מעוצבים. -גריליBuilt in המתאימים למטבחים חיצוניים אשר מצוידים במיטב הטכנולוגיות.

 חברת MXO בע"מ, תשווק בתערוכת ישראפוד שני מוצרים חדישים שפותחו על ידי חברה ספרדית בשם Taurus Professional שמתמחה כבר 50 שנה בפיתוח מעבדי מזון:  Mycook 1.8 - מעבד מזון מאד חזק בעל פונקציות רבות אשר יודע גם לבשל, משמע הוא מתחמם עד 120 מעלות צלזיוס אך גם יודע לשמור על טמפרטורה מאד מדויקת כשצריך בעזרת טכנולוגיית האינדוקציה שלו. בנוסף הוא בעל כד טחינה צר יותר שעוזר בטחינת כמויות קטנות, כך שאותו מוכשיר מותאם גם לכמויות קטנות וגם לכמויות גדולות.

המוצר השני הוא ה-Rowzer - מעבד מזון למוצרים קפואים המסוגל ליצור מרקמים ייחודים של גלידות וסורבטים על ידי כל שף, טבח, קונדיטור בעשייה עצמית עם טעמים לא שגרתיים ומפתיעים. מכשיר חזק, עוצמתי ופחות רועד בעת פעולת העיבוד, מסך התהליך יותר נגיש ומורה על כל פעולה או תקלה. שני המכשירים החדשים משווקים בלעדית על ידי חברת MXO. קהל היעד הוא מסעדנים, שפים, טבחים, קונדיטורים. 

שמשיות איכותיות מבית GLTZ שוויץ - GLATZ AG  היא חברה משפחתית שוויצרית עם היסטוריה של 120 שנה והיא אחת מספקי השמשיות המובילים באירופה ובעולם כולו. המיקוד הוא בפתרון ההצללה הטוב ביותר, המשלב פונקציונליות מרבית, עיצוב מתוחכם, איכות שוויצרית וידע טכני. החברה מפתחת שמשיות לבתי לקוחות פרטיים למרפסות, חצרות גינות. כמו כן שמשיות לשוק המוסדי כגון: בתי קפה, מסעדות, בתי מלון וחברות מסחריות מוכרות כולל שמשיות ממותגות. העיצובים הם קלאסיים והאיכות היא ממדרגה ראשונה. כלל השמשיות מיועדות לשימושים פונקציונאליים, הן קלות לתפעול, ארגונומיות ומציעות הגנה מפני השמש ויכולות להיות מותאמות למצב השמש המשתנה בכל שעות היום בזכות מנגנונים ייעודים. הודות לחומרים האיכותיים שנבחרו לייצור השמשיות הן יכולות לעמוד בתנאי הרוח ומזג אוויר קשים במיוחד, מגוון השמשיות מציעות הגנה מפני קרני UV ועשויות מהחומרים האיכותיים ביותר. בתערוכה יוצעו מגוון רחב של דגמים בגדלים שונים, עגולים או מרובעים, מגוון רחב של צבעים וסוגי בדים.

כלל השמשיות של חברת GLATZ מעוצבות ע"י מעצבי מוצר מהשורה הראשונה ויש להם את מס' הפטנטים הרב ביותר ובקשות להגנה על עיצובים באירופה כולה. 

חברת פג-חום תציג השנה בתערוכה מוצר חדש בישראל, המשווק בלעדית ע"י החברה: פרגודים מודולריים חדשים אשר מהווים פריצת דרך בהתאמת פתרונות הקירוי/סגירות חורף לחורף הישראלי, אשר הוא לא ממש קר. מדובר בפרגודים מודולריים שנסגרים ונפתחים בקלות מפרגוד בגובה נמוך לקיר של ממש בגובה של עד 220 ס"מ שמהווה סגירת חורף לכל דבר. החידוש הוא שהפרגודים המודולריים הללו יכולים להישאר כל השנה בלי צורך בפירוק והרכבה על המשמעויות הכספיות הכבדות של ההרכבה והפירוק החוזרים.

 שבוע תעשיות המזון והאירוח ה- 32 יתקיים ב-24 - 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב. 

4 תערוכות מקצועיות יתקיימו במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

Bake& Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.

הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה.

שבוע המזון | 24 - 26 בנובמבר 2015 | גני התערוכה תל אביב

 שעות פתיחת התערוכה:ימים ג'-ד' – 12:00 – 20:00, יום ה' – 10:00-18:00

הזמנות לקהל מקצועי בלבד. לקהל הרחב – כניסה – 100 ₪.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS