ארוחת בוקר עשירה ומפנקת כבר מזמן הפכה לסמל סטטוס וזאת בדיוק הסיבה שהרשתות החברתיות מלאות בצילומים שלכם עם חברים ליד שולחן מלא בכל טוב. אין מי שלא אוהב להתפנק מידי פעם בארוחת בוקר טובה בין אם בבית או בחוץ, וברוב בתי הקפה והמסעדות תוכלו למצוא תפריט ארוחות בוקר מגוון מאוד שיבלבל אתכם כל פעם מחדש.

קרא עוד...

פרי התמר מיוצא מישראל לכל רחבי העולם והוא הפך בשנים האחרונות למנוע צמיחה כלכלי של החקלאות המקומית. במאמר הבא נציג את הסיפור המלא שלו ונבין מה יתרונות הקולינריים והבריאותיים

קרא עוד...

תבואות  - אבקת קקאו נא אורגני (צילום - אייל קרן)

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה מוצר חדש: אבקת קקאו נא 100% טבעית, טהורה ואורגנית, היישר מפרו. הקקאו הנא לא עובר תהליך של קלייה, והטמפרטורה במהלך שלבי עיבודו אינה עולה על 45 מעלות, כך שהערכים התזונתיים שלו נשמרים כמו גם טעמו המשובח.

קרא עוד...

אנחנו בטרופיקן מאמינים שחשוב לשמור על קשר קרוב ולפנק את האנשים שאנחנו אוהבים. האנשים הללו יכולים להיות בני המשפחה או חברים ממקומות שונים. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא דרך שפע של מראות, שפע של ניחוחות ושפע של טעמים שמרגיעים את הגוף ואת הנפש ומשחקים על כל החושים, ואת כל זאת ניתן להשיג בעזרת סלסלת פירות שתגיע ישירות אליהם.

קרא עוד...

תבואות - חומץ תפוחים אורגני (צילום: אלי חזן)

החומץ, המיובא מספרד, מיוצר בתהליך תסיסה טבעי של תפוחים אורגניים טריים, שלא הונדסו גנטית ומבלי שנעשה שימוש בחומרי הדברה. החומץ, בעל דרגת חומציות 5%, ניחן בטעם פירותי-חמוץ. מאחר שהוא אינו מסונן, הוא מכיל רכיבי פרי טבעיים.

קרא עוד...

סודה לשתייה ללא אלומיניום (צילום: לירן אגסי)

מותג מזון הבריאות "אביב ירוק" משיק סודה לשתייה, 100% טהורה, ללא אלומיניום או חומרים מונעי התגיישות. הסודה לשתייה מיוצרת בתאגיד הבין-לאומי "סולווה" ((SOLVAY, שמייסדה, הכימאי ארנסט סולווה, פיתח תהליך תעשייתי יעיל להפקת סודה לשתייה בשנת 1864. כשלושת רבעי מכמות הסודה לשתייה בעולם מופקת ב"תהליך סולווה", שהפך לתהליך התעשייתי העיקרי בתחום. התאגיד עצמו ממשיך לייצר סודה לשתייה עד היום, כבר 154 שנים.

קרא עוד...

כל מי שחובב בשר מעריך מעשנת בשר, ולו כי מדובר בתוצאה טעימה ומדויקת להפליא, וכיוון שקשה למצוא מתחרים לארומה הייחודית שמתקבלת מתהליך העישון. עם זאת, מעשנת בשר רגילה דורשת לא מעט התעסקות, שלא לומר השגחה צמודה. אי לכך אם מבקשים מצד אחד להרוויח את הארומה הייחודית ומצד שני לא להשתעבד לתהליך, מוטב להכיר את האופציה המנצחת - מעשנת בשר אוטומטית, ואם יותר נדייק נציין מעשנת בשר לואיזיאנה!

קרא עוד...