אסקבץ' דניס - מתכון מיוחד לדג דניס מטוגן עם חציל קלוי וויניגרט עגבניות. מתכון טאפאס מומלץ של פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור, שהגיעו עם טאפס זה ומתכונים אחרים לשישיית הגמר בתחרות הטאפסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה
דניס אפוי ביוגורט זעתר וסומק - מתכון באדיבות השף איל לביא מתוך חוברת מתכונים לשישי בחסות "בנפייבר"
פילה דניס מוגש ברוטב וויניגרט של חליטת דובדבנים, לצד פירה סלרי בחמאה. במתכון זה, של שף יוסי אלסברג משמשת חליטת הדובדבנים ליצירת רוטב ויניגרט פירותי וארומטי, ולהעשרת הפירה בטעם מפתיע ומקורי, ללא צורך בשימוש מסורבל ויקר בפרי הדובדבן
פילה דניס ברוטב חמאה, רוזמרין ויין לבן - מתכון מיוחד של השף עידו אלקיים, המתמחה בסדנאות ואירועים קולינריים