אשדוד

(הדופק הפוליטי)
כנס אדיר עם מפגן כח מנצח לד"ר אלי לחמני באשדוד (צילום: מילאן וויסבלום)

כ-1,800 איש הגיעו אל כנס התומכים המרכזי של ד"ר אלי לחמני, המועמד המוביל לראשות העיר אשדוד וסיעת "אשדוד תנצח" שהתקיים במוצ"ש במשכן האירועים בית האופרה. לחמני: "הדבר הראשון שאעשה עם בחירתי לראשות העיר - אפתח את הלשכה לציבור". יו"ר מטה הבחירות ומספר 2 בסיעתו של לחמני, עו"ד אופיר לסרי: "לא זכורה לי מערכה כזו"

(דרום)
פינוי עצמי באשדוד ציוד חשמל ותאורה (צילום: רשות מקרקעי ישראל)

מסיג הגבול, קבלן בתחום החשמל והתאורה בשירות עיריית אשדוד, שאותר לאחרונה ע"י מפקחי רשות מקרקעי ישראל כאשר הוא פולש לאדמות המדינה, נאלץ לפנות את השטח בעקבות פעולות אכיפה של מפקחי רשות מקרקעי ישראל.

(דרום)

קניון עופר לב אשדוד, מקבוצת קניוני עופר, יהפוך לקניון עודפים עם חנויות עודפים חדשות תחת השם: "קניון עופר לב העודפים אשדוד". קבוצת קניוני עופר תשקיע במהלך כ 1.5 מיליון ₪.

(דרום)
יום עיון לרופאים

מחוז דרום, בהובלת ד"ר סרגיי נגרונוב הרופא מחוזי, והדיאטנית סבינה לוגינקר לקחו חלק ביום עיון מרגש מטעם הסוכנות היהודית לקליטת רופאים עולים חדשים שהתקיים בשיתוף "מאוחדת", במרכז הקליטה בית קנדה באשדוד.

(דרום)
שולה סיסו

הגב' שולה סיסו, 52, החלה דרכה במאוחדת לפני 11 שנה כמזכירה רפואית והתקדמה עד לתפקיד הניהולי. במסגרת תפקידה תהא אחראית על ניהול המרפאה הממוקמת ברובע ה' לרווחת מבוטחי מאוחדת.

(דרום)
סיור הבכירים. "למאוחדת הסדרי בחירה עם כל בתי החולים הציבורים, גם עם אסותא אשדוד"

"מאוחדת מברכת את העיר אשדוד, את העומד בראשה, ד"ר יחיאל לסרי ואת כל תושביה, לרגל פתיחת בית החולים המהווה מאורע היסטורי הן עבור העיר והן עבור מדינת ישראל" - את הדברים הללו אמרה מנהלת מחוז דרום, הגב' דורית גולדמן, לאחר פתיחת בית החולים הציבורי אסותא אשדוד.

(מסעדות)
שף פרנק שופן. פטיסרי פריזאי כשר

השף הצרפתי הידוע, פרנק שופן, פתח לאחרונה את "שף ארט", מתחם קולינארי בניחוח פריזאי המאגד בתוכו קונדיטוריה, חנות מפעל וחדר סדנאות לאפייה ומתוקים בכשרות בד"צ.

(מתכונים)
פרופיטרולים בקרם וניל

פרופיטרול הוא קינוח צרפתי קלאסי מושלם הנקרא בשמו המקורי שו-אקלרם המתמזג נפלא עם כל סוגי הקרם שרק תבחרו למלא בתוכם. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד - מתאים לאירועים, ליומיום ולסופי שבוע.

(מתכונים)
פטה כבד

פטה כבד הינו הממרח שהכי מזוהה עם השולחן הישראלי בערבי חג, שבתות ואפילו סתם ליומיום. מנה מושלמת על לחם חלה, כעכים ואפילו על מצה, ניתן להוסיף ריבת בצל או שרי.

המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.

(מתכונים)
כנפים ברוטב צ'ילי ודבש

כנפיים בצ'ילי ודבש יכולות להיות מנה בארוחה וגם נשנוש מול הטלוויזיה. עד שתחליטו איך לאכול אותן, אנחנו נדאג לכם למתכון שילמד אתכם איך להכין אותן. המתכון שלפניכם באדיבות מסעדת קנקון השוכנת בתוך מתחם הקוליאנרי באשדוד.