ההסכם בטירת צבי נחתם בין ההסתדרות לבין הנהלת המפעל ונוגע ל- 180 עובדים. במסגרת ההסכם: עובדים בותק של שנתיים ויותר יקבלו תוספת של 1 ש"ח לשעה משכר הבסיס. כמו כן, ההנהלה תשתתף במעונות היום בסך של 600 ₪ וב"סוף שבוע" של העובדים תשתתף ההנהלה בסך 400 ₪ למשתתף. תוקף ההסכם הוא לשנה.
עוד נקבע כי כל ההסכמים שנחתמו בעבר עם ההסתדרות גם בטירת צבי וגם בעוף טוב ימשיכו להיות תקפים. את המו"מ ניהלו מטעם ההסתדרות- יו"ר מרחב העמקים, זאב ליברמן ומזכיר האיגוד במקצועי במרחב העמקים, אפי כהן-צמח.
יו"ר הסתדרות עובדי המזון והפרמצבטיקה, הרצל יאקה אומר היום: "מדובר בהמשך שיפור שכרם של העובדים בענף המזון. אנו מקווים שנוכל להשלים הסכמים נוספים בענף שישפרו את זכויות העובדים".