סלט גלילי

(מתכונים)

הסתיו בעמק המעיינות מזמין ישיבה בחוץ - האוויר צלול, השמש מלטפת והערבים קרירים במידה. השף הטבעי והיסטוריון האוכל המקומי, אורי מאיר-צ'יזיק, מגיש את ארוחותיו בצל העצים, לצד נחלים וליד מדורה חמימה בערבים. ארוחות הסתיו כוללות לחם שאור מקמח מלא, מרקים עשירים, סלטים עונתיים ואוכל מקומי מן העמק. במתכון זה מגיש צ'יזיק סלט סתווי מיוחד, עם מטבל מיוחד וקרפצ'יו סלק

(מתכונים)

משרד החוץ, ביוזמת שגרירות ישראל בבלגרד הזמין צוות צילום של תוכנית הבישול הפופולארית בסרביה (Gastronomad) להכיר ולחוות את ישראל ממשקפיים קולינריות. בתוכנית התארח  יוסי רוזנברג ממחלבת אדיר, שהכין ביחד עם השף את סלט הבית הגלילי הכולל חמוציות, אגוזים וגבינת אדמון של חלב אדיר