מתכונים

(מתכונים)

מתכון ללעטקס (לביבות תפוחי אדמה) - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-01.04.2011 05:04
(מתכונים)

דג פורל בר בי קיו על האש - מרכיבים ל-2 סועדים. טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה

(מתכונים)

כרובית-בטחינה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

מתכון מיוחד לאורז מתובל בחליטות תה. הפטנט של שף יוסי אלסברג הוא בישול האורז עם תיונים, שמעניקים לאורז טעמים וניחוחות ייחודיים ומאפשרים לגוון ולהפתיע בכל פעם עם טעם אחר. צריך רק להעז....

(מתכונים)

קרעפלאך במילוי בשר - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-25.03.2011 08:03
(מתכונים)

פילה דניס ברוטב חמאה, רוזמרין ויין לבן - מתכון מיוחד של השף עידו אלקיים, המתמחה בסדנאות ואירועים‏ קולינריים

נוצר ב-25.03.2011 05:03
(מתכונים)

מתכון לחומוס -  מתכון אותנטי וביתי, עם הרבה טחינה ותיבול למנת הדגל של המטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה במטבח הערבי בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים

(מתכונים)

חזה עוף עסיסי, במרינדה ארומטית של הדרים, לצד גזרים מקורמלים. חליטת התפוז והמנדרינה משמשת במנה זו בתפקיד כפול – היא מעמיקה את צבעם האדום של תוספת הגזרים והרוטב, ומכניסה טעם פירותי נפלא למנה, וכל זאת בפשטות ובקלות - מבלי לקלוף ולו תפוז אחד

(מתכונים)

מתכון פשוט לכרוב לבן - כרוב מאודה, מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור