שוארמה ביתית:
1/2 ק"ג פרגיות ו- 1/2 ק"ג חזה עוף – חתוכים לרצועות
3 בצלים חתוכים לרצועות
שן שום קצוצה
תבלין לשוארמה
אופן ההכנה:
מחממים במחבת 1/4 כוס שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומקפיצים כ-10 דקות. מוסיפים תבלין לשוארמה, שום, ומלח ופלפל. (אפשר להוסיף גם כפית אמבה).
מומלץ לשלב את המנה עם טחינה, אמבה, חומוס, סלט ירקות, סלט בצל עם סומק ופטרוזיליה וחמוצים. ניתן לאכול את המנה בצלחת, בפיתה או בטורטייה.
בתאבון!
חברת "אוכל ביתי ניר עציון", מהמובילות בארץ בשוק ההסעדה, מתמחה באספקת אוכל מוכן ובתפעול חדרי אוכל ומטבחים במפעלי תעשייה, חברות היי-טק, מוסדות חינוך ועוד. כמו כן, החברה פועלת גם בתחום המקצועי - בתי קפה, רשתות מזון מהיר, חברות להפקת אירועים ועוד.