hubeza_smallמפגש ליקוט ובישול צמחי-בר למאכל יתקיים בגן הבוטני שבמכללה האקדמית לחינוך אורנים בקרית טבעון בהנחיית אורי מאיר-צ'יזיק. היום המיוחד יכלול סיור הכרות עם צמחי הבר האכילים, סדנת בישול בטבע של צמחי בר למאכל וארוחת צמחי בר מיוחדת. אורי מאיר-צ'יזיק הוא מומחה לתזונה, המלמד ומייעץ בכל רחבי הארץ, מייעץ בתזונה טבעית וגישות רפואיות עתיקות, מנחה סדנאות לבישול בריא ומקומי.

כלים
במהלך הסיור ילמדו המשתתפים לזהות את צמחי המאכל הרבים הגדלים בגן, ישוחח על ההיסטוריה והפולקלור של השימוש בצמחי-הבר, יבשלו מטעמים מצמחי-בר וישבו לארוחה משותפת, פרי ידיהם. הגן הבוטני באורנים, המכללה האקדמית לחינוך ,הוקם לפני 52 שנה מחדש את פניו. הגן זכה להכרה כגן בוטני ממשרד החקלאות ומתוחזק בגישה אקולוגית.

מחיר לסיור, סדנת בישול וארוחה: 90 ₪ לאדם או 200 ₪ למשפחה.

מספר המקומות מוגבל, משך הסדנא 3 שעות.