יענקל'ה תורג'מן

(מתכונים)

skedeyegelשקדי עגל חלב בראס אל חנות, קרם בצלים ופלפלים שרופים - מתכון מיוחד של השף יענקל'ה תורג'מן, ממסעדת היוקרה הירושלמית 1868, המתמחה במטבח ירושמי. "ראס אל חנות" היא תערובת תבלינים מיוחדת, האופיינית לבישול הירושלמי

(מסעדות)

יענקלה תורג'מן, שף מסעדת 1868 בירושלים, מזמין את לקוחות המסעדה, וחובבי אוכל, לסיור קולינרי אזורי בהרי ירושלים. תורג'מן, שמציג ב- 1868 מטבח אזורי, העושה שימוש בתוצרת מקומית ועונתית, יוביל את המסיירים אל המיטב של התוצרת באזור יהודה וירושלים. הסיור יחל ביקבי צרעה ויסתיים ב 1868, בארוחת צהריים ובה מנות המכילות את חומרי הגלם המקומיים, שיוצגו בסיור

(מתכונים)

IMG_8557לביבות אשל - מתכון מיוחד של יענקל'ה תורג'מן, שף מסעדת הגורמה הירושלמית 1868