כנפי עוף דביקות על האש ברוטב חריף מתוק – ללקק את האצבעות!!!

מתכון נהדר למאכל שכולם אוהבים. מצרכים: 1/2 כוס קטשופ 1/4 כוס חומץ בלסמי 2 כפות סוכר חום 4 כפיות של שום קצוץ היטב 4 כפיות רוטב ווסטרשייר 3 כפיות רוטב טבסקו 2 כפיות חרדל דיז'ון איכותי 2 כפיות פפריקה 2 כפיות אבקת צ'ילי 20 יחידות של כנפי עוף (לבקש מהקצב להסיר את קצוות הכנפיים) שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin) אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה בינונית באמצעות מטרף, עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. שוטפים את כנפי העוף במים קרים, ומייבשים באמצעות מגבות נייר. מניחים את הכנפיים בשקית איטום גדולה, ויוצקים את המרינה לתוך השקית. מוציאים את האוויר מהשקית ואוטמים אותה. מנערים את השקית כך שהמרינדה תכסה את הכנפיים מכל הצדדים. שמים את השקית בקערה גדולה ומניחים במקרר ל 4 – 6 שעות, כך שהטעמים יספגו היטב בבשר. תוך כדי מוציאים את השקית מספר פעמים והופכים אותה. מכינים את הגריל לצלייה ישירה בחום בינוני של 175 – 235 מעלות. מוציאים את כנפי העוף מהשקית ומעבירים לצלייה. טיפ של וובר – רססו את כנפי העוף בשמן זית טוב לפני התחלת הצלייה. בצלייה ישירה, צולים 4 עד 6 דקות, כאשר באמצע הופכים את הכנפיים פעם אחת, עד לקבלת סימני חריכה יפים על הבשר. מעבירים לצלייה לא ישירה למשך של 8 עד 10 דקות, עד שהבשר מוכן. מורידים מהאש וזוללים. בתאבון! אודות חברת די אנד אס יבואנית Weber Weber הוא שם נרדף לשלמות ומקצועיות בתחום הברבקיו איכותיים והמשובחים ומדובר באייקון אמריקאי ומותג עולמי. מוצרי וובר מיוצרים בארה"ב באיכות הגבוהה ביותר המבטיחה שנים רבות של הנאה. אולם תצוגה ראשי: שנקר אריה 14, ת"ד 10068, פתח תקוה 49513 טל: 03-9241119 משכית 9, איזור התעשייה הרצליה פיתוח טל: 09-9582121 רחוב האומן 14 מרכז בנית תלפיות ירושלים 02-6732080 ובנוסף אתר אינטרנט לרכישות ON LINE:  www.bbq.co.il

__copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

כלים