פילה פורל במעטפת פרמזן - מתכון מומלץ לחג השבועות, חג הגבינות והחלב, וכמובן גם לשאר השנה. המתכון באדיבות "דגי הדן", מצרכים ל-4 מנות
מיוחד ליום העצמאות - לצמחונים אוכלי דגים וכל מי שרוצה לגוון בין בשר לבשר - חציל ודג סלמון על גחלים בממרח פלפלים קלויים, מתכון ממסעדת הדגים בעין גב
פילה דניס מוגש ברוטב וויניגרט של חליטת דובדבנים, לצד פירה סלרי בחמאה. במתכון זה, של שף יוסי אלסברג משמשת חליטת הדובדבנים ליצירת רוטב ויניגרט פירותי וארומטי, ולהעשרת הפירה בטעם מפתיע ומקורי, ללא צורך בשימוש מסורבל ויקר בפרי הדובדבן
דג פורל בר בי קיו על האש - מרכיבים ל-2 סועדים. טיפ: מומלץ להשתמש ברשת מיוחדת לצליית דגים ולשמן את משטח הצלייה
פילה דניס ברוטב חמאה, רוזמרין ויין לבן - מתכון מיוחד של השף עידו אלקיים, המתמחה בסדנאות ואירועים קולינריים
מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים
מתכון טעים ופשוט לדג פורל ורוד ברוטב עירית, חמאה ויין לבן. מתכון ל-6 סועדים
מתכון לשיפודי פילה פורל בסגנון תאילנדי, ברוטב צ'ילי ובירה - מרכיבים ל-4 סועדים (8 שיפודים). מומלץ להגיש בליווי נודלס מוקפץ עם ירקות
דגי פורל ממולאים בפטריות, ברוטב יין לבן - מתכון ל-8 סועדים. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה מבושלים או אפויים
מתכון לפילה פורל בכוסמת, מומלץ להגיש על מצע בטטות צרובות בגריל ועלי רוקט. המרכיבים מתאימים בכמויות להגשה לארבעה סועדים