מאז שהוא זוכר את עצמו השף והיועץ הקולינארי סימו בן חובל, מכור לניחוחות המטבח הגיאורגי. הנגיעה הראשונה שלו בעולם המזון הייתה בגיל 16 כאשר החל לעבוד במסעדה באשקלון, עיר נעוריו. הוא נולד וגדל בשכונת עתיקות, במשפחה בת 4 נפשות, בבית גרוזיני חם, אוהב ומאוחד, והתחנך בבתי הספר "נווה ציון" ו"אורט ישראל". תחילת דרכו בעולם הקולינארי הייתה כשוטף כלים במסעדת "איסטנבול" באשקלון. אט אט התקדם ולמד כל תפקיד שקשור למטבח ולניהולו. בצבא המשיך את אהבתו לסירים, מחבתות ובישולים ושירת כטבח. בחלוף השנים השתתף שף בן חובל בתחרות שפים ארצית וקטף את המקום השלישי. עם הזמן הכיר את אהובתו, שלימים הפכה לאשתו ואם ילדיו, רינה, והם עברו להתגורר באשדוד. כיום הם מגדלים בנחת ארבעה ילדים: קורל, עדי, ליעד ואורי.
רופאי רמב"ם שבו לאחרונה מגרוזיה, שם החלו לבסס יחד עם השלטונות, מחקר ראשון מסוגו, אודות שיעורי התחלואה של מחלות חלל הפה במדינה
הציבור וכלי התקשורת בגיאורגיה יוצאים מגדרם בימים האחרונים לרגל חגיגות לציון 20 שנה לעליה מחבר העמים ושבוע ישראל המתקיים בטביליסי בימים אלה – כך מדווח יו"ר לשכת העסקים ישראל גיאורגיה ויוזם שבוע ישראל, איציק משה. בין השאר התקשטו כל אולפני ערוצי הטלוויזיה בגיאורגיה בצבעי כחול לבן ומקרינים כתבות וסרטים דוקומנטריים ואוהדים על ישראל. כחלק מהחגיגה התקשורתית נרשמת בגיאורגיה התרגשות וצפייה דרוכה לקראת המשחק בין נבחרות ישראל וגיאורגיה ביום ג' הקרוב