קרעפלאך במילוי בשר - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
מתכון פשוט לכרוב לבן - כרוב מאודה, מתכון פשוט וטעים של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
לשון בקר - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
מרק עוף - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר לימד את המתכון המסורתי, אותו למד מסבתו, בסדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
מתכון לקורקבנים (פיפיקלעך) - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. המנה, אותה למד שף שרייבר להכין מסבתו, הוצגה בסדנת בישול יהודי שהעביר שף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
גפילטע פיש - המתכון היהודי המסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר. שף שרייבר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו, הגיש את המתכון בסדנת בישול יהודי שהעביר בבית הספר לבישול תדמור
קלופס - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור
צ'ולנט (חמין) - המתכון המיוחד של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, שלמד את רזי הבישול היהודי מסבתו. המתכון לקוח מתוך סדנת מטבח יהודי שהעביר שף שרייבר בביה"ס לבישול תדמור
דג מטיאס - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר, שהנחה סדנת בישול יהודי בבית הספר לבישול תדמור
בשטאטל היהודי המסורתי חיו את השבוע משבת לשבת. האב קידש על היין, בצע את החלה, חילק למסובים שטבלו אותה במלח וברכו "המוציא", ואז החלה הארוחה, תמיד אותה ארוחה: כבד קצוץ וגפילטע-פיש, אחריהם מרק עוף ואטריות, בשר מבושל, עוף או אווז בליווי גזר מתוק ולקינוח: קוגל