מלך הזמר המזרחי (או הים תיכוני, תקראו לזה איך שבא לכם), עופר לוי, הגיע בשבוע שעבר אל מסעדת space שבמושב אמונים לחגוג ביחד עם האישה המדהימה, אושרית, את יום האהבה העברי (ט''ו באב)
ייננית מוסמכת מחברת היינות 'יקבי רמת הגולן' העבירה בסוף השבוע סדנת יין ייחודית לנותני השירות במסעדת space, לרבות המלצרים, אחראי המשמרת והברמנים. הנוכחים למדו את רזי היין, עקרונות המזיגה הנכונה, סוגי יינות, וכיצד לאמוד את ההבדלים הדקים של ארומת היין, תיאוריות זני הענבים והגידול - בפני הסועדים
מסעדת SPACE שבמושב אמונים מצאה את סוד העושר: השילוב בין יין ובשר הינו מיוחד - לא כל יין מתאים לכל בשר ולכן חשובה ההתאמה המיוחדת והידע הנרחב בתחום. "היינות שלנו נשמרים במקררי יין ייחודיים בטמפרטורה של 17 מעלות המותאמת במיוחד לסוגי היינות ושומרת על הארומה שלהם" אומרים במסעדת הבשרים הכשרה, space, שהוקמה לפני חודשיים במושב אמונים, הסמוך לאשדוד