האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.
נתח הסינטה הינו המושלם ביותר להכנת רוסטביף קר, להכנת כריכים ומנות ראשונות. הסינטה אינה שומנית ומרקם הבשר עדין מאוד. כשמכינים נתח גדול לפריסה חמה מומלץ לשמור חלק מהנתח במקרר, לפרוס דק דק ולהגיש כפלטה קרה או להכין כריכים.
אחד המתכונים המפורסמים של השף גיא פרץ, הוא מתכון לשקדי עגל בסילאן עם בצלי שאלוט ותמרים. גיא פרץ הוא היועץ הקולינארי של מסעדת גספאצ'ו הכשרה הממוקמת במתחם הולידיי אין באשקלון.
שף גיא פרץ, מאסטר שף בינלאומי המתמחה במטבח ים תיכוני ומטבח מרוקאי עילי, שספרי הבישול שלו הפכו לרבי מכר: קסם המטבח המרוקאי, פשוט להיות שף וספר הבשר של גיא פרץ, במתכון לדג מרוקאי ברוטב אדום עם פלפל חריף, פפריקה ועשבי תיבול. המתכון באדיבות מסעדת גספאצ'ו הכשרה במתחם הולידיי אין באשקלון, שם השף גיא פרץ משמש כיועצה הקולינארי.
מסעדת SPACE שבמושב אמונים מצאה את סוד העושר: השילוב בין יין ובשר הינו מיוחד - לא כל יין מתאים לכל בשר ולכן חשובה ההתאמה המיוחדת והידע הנרחב בתחום. "היינות שלנו נשמרים במקררי יין ייחודיים בטמפרטורה של 17 מעלות המותאמת במיוחד לסוגי היינות ושומרת על הארומה שלהם" אומרים במסעדת הבשרים הכשרה, space, שהוקמה לפני חודשיים במושב אמונים, הסמוך לאשדוד