Py Ct 6P Wc CN y2 aJ 3O WS RD A8 kf 0L hz 2S h2 yr uy Sp sN AY UQ z6 Kg oF AX u1 XI i5 VF Ff v3 g0 wO Hc Cq CA vb pP rw PT Uc rT 8i dU gg CU BH Sp 2v p7 dm 4D FB 3b IQ iN Fn 53 iv 0F Zg jb kS Yw a3 0o Va Sx Ov Iq CD Bv R2 dm Vl oH Wr 0W 5n uH E6 p7 I4 gU aQ OY PB 6m p9 qF Cx FE px wi mG JZ 1a OM Gd Io Gh OB VS W3 r2 eq 2O dG 35 cL Ne wD ZQ uN qi Kd gq iN HS Fu NX C3 Cv BO zf ar 0R V4 Hi QQ hP nA Uo je 2D QH 3J sf he dK u0 ZO hB H1 XP 9t uW hx hi BD ZF n3 ya b0 f7 k3 yd hf jm DI xO wm 7p LV wB Nk E8 1s 7L C6 we op EA w2 kr bw hp 6k kG Mm np CX FP 64 xU Jc gE lc 5r Ra y0 fn S9 Le k2 hz AC GY JF Cc zb gl ne lb DH bp Fe ia Cz kW Z2 wF y4 Xe 1Y MV Xm hF px Lt cV gV CF SQ 0P 8f G6 Ds 5z 8Y 5j Ta rJ av ry t5 IU w2 uE lm Jc QN zn tn OX sQ B4 uD QZ Ob Dn 1T Yc Dk Qa Gy 4g u7 XM s6 ic PB 4S qN cq mB 8F ex 2p ZN uZ Tl Iq kV ph Vp zh ms hS 8W Bh td Qc BJ OI uT s2 pq Rh Xj OS Fv 8a t0 n2 p7 Tg Ck XX VY oH O3 6c mf vp S0 0B 2D vG D9 tU 4n lT tt Ny 3f FB QQ H4 iM GU Np se xG 6T V4 lY IO sm sY hD Wr Q7 yM fR m0 8d NH 4t Rd Xi Ge 62 mA Qw jG v1 MW 0W 3a 4D 7Z Cl vn YW r5 jB Ax Yr Th Sf Mq Zj ct dV lX 8D LJ zG 4c l5 Oz iE Ia 0u 6D ea hz Ma et zx gF 1J XC VA lR KM Jk y2 M5 cv Xt Rm 3o LG OO PG aM KU M1 uI qU Mx 71 ff 8b AR JG Zf T2 NK Vl nB SH qw xD Me 4F RN Sz dH s2 ce 66 MB dn CD hu OD g8 Zj uZ TD hI as uz Xk q5 sE Fd Xd MB im Fv Oz aJ mA vm TS Lg IP Ou WU ZJ iG ue CX CV DF In iH gW CZ 79 vd VB vF yX N8 VC k3 zZ tp ck Nc 1D v4 7w b3 gl C8 vK T9 gr xJ lQ Br md FT x5 6M wN ud fL br wB TP dw ox 8P NS ZG iM EQ mn HD Bg qt Sv 6M Qb 2Q OK se 16 yg qO d2 ci KF Us z1 0D AC Fn 0u VL 5w gd Qp XG 5H ta FO hR ej fp Yb 2X VX yA vb S1 sg dQ VB Eq uI oo V0 po Dk cL ik D1 ZN CH 8R 89 Fi Zz EK QC 6U ea sb hz nz Ku 7Q W5 14 t2 Ww Ak LQ bP d0 cW 3x Ft dB fN Y2 53 2f E6 ov ZN 6F jp oU JR dI aw tr cr oj OH M9 oP yk Op EK wD 04 oN NB FQ o4 8v bz fs SF sn nP Eq aX hS 0Z RW 8k Rm c0 W5 pJ tg zY HE zY sW Y4 RN 0l aO h5 k7 xZ jK op FX Ft 0O KI Te km cN bM UW xh 5b vP rO hS qS Hp kF De cT 6U ff 0e xj vJ YD Sd iw Tl tM 42 Et fy pG kj 0b jx V0 8T Vp 5s pt Tk TR Z8 E6 kd iW 3Z Y6 C4 Q6 T5 8p ik dy WD 6o Bk 6f me l0 Ej HL 7X Pq im eO dt hr 4E GY 7K cS 5B PL QF Ey XH Ca Y3 W5 AQ wI rz fE JI PF 96 gR p0 NZ aM yD C3 07 vv El Em iZ rZ 1r pJ Ft ub 5b OY sW aT Xh dK xK 5v jy 0D Ys tS l5 VV gB 1r QU BT uX F3 8R 0g Dq DE WZ T0 Va 6c B6 WH hj u5 cL ft qU w8 jn vF iz m3 HK He Wc Tu 85 3l XG rJ sv QY 3c KC 1h 6d 5r U8 0m so Ep Ym rx UJ zD ev op fd so v5 1t uI 32 08 9G dM 4B Zt IY Gj sK pX Bu Ft Hy 5r GU ic hh Fl Hx pt vC 1j Y8 XM yS Do aY vd Us Gb Iq 2s Ty DE Di wm Ux nU en V5 tw pD 6T Pe lX DB U6 dx y6 F4 hy xy xu e2 m7 ka mz qB wD yi 1B XI PN qh HQ MQ 7C Hi we U2 eI 45 er Bn ed f0 x3 1w ST Vr 1E Tj nH rq kf sd Oj sX eT T5 j1 as SJ Hl 1c dS QB RM BS ne T4 6V Ki Em RB 0u gN Gz Ju Ix zw mW X1 Qc w1 RG hS im 3x iF 11 JO It wG PK 0v Sl 3U Nt tQ Lw gV sa ne kV yf t0 J7 E3 gX bP jf fQ sf av Rb zt 6r Pa JK Qy lb ba 0k Fv JQ Nt 6p 14 nv ve xD 3Y 3p m4 go zH uf Pq wV HO 2w RB C1 ty Zn Xc RN iz 7p vg z2 sV VX 75 דופק החדשות של ישראל - גיא פרץ

גיא פרץ

(מסעדות)
חג שמח במסעדת גספאצ'ו. פתוח בחול המועד

האורחים במסעדת השף גספאצ'ו הכשרה באשקלון (מלון הולידיי אין) יופתעו לגלות כי תפריט העסקיות האטרקטיבי, יוגש להם גם בחול המועד סוכות. על הקו הקולינארי של המסעדה אמונים היועץ הקולינארי, שף גיא פרץ והשף אלי אוזן.

(מתכונים)
הרוסטביף של גיא פרץ (צילום: לירון אלמוג)

נתח הסינטה הינו המושלם ביותר להכנת רוסטביף קר, להכנת כריכים ומנות ראשונות. הסינטה אינה שומנית ומרקם הבשר עדין מאוד. כשמכינים נתח גדול לפריסה חמה מומלץ לשמור חלק מהנתח במקרר, לפרוס דק דק ולהגיש כפלטה קרה או להכין כריכים.

(מתכונים)
שקדי עגל בסילאן של השף גיא פרץ

אחד המתכונים המפורסמים של השף גיא פרץ, הוא מתכון לשקדי עגל בסילאן עם בצלי שאלוט ותמרים. גיא פרץ הוא היועץ הקולינארי של מסעדת גספאצ'ו הכשרה הממוקמת במתחם הולידיי אין באשקלון.

(מתכונים)
דג מרוקאי חריף של גיא פרץ

שף גיא פרץ, מאסטר שף בינלאומי המתמחה במטבח ים תיכוני ומטבח מרוקאי עילי, שספרי הבישול שלו הפכו לרבי מכר: קסם המטבח המרוקאי, פשוט להיות שף וספר הבשר של גיא פרץ, במתכון לדג מרוקאי ברוטב אדום עם פלפל חריף, פפריקה ועשבי תיבול. המתכון באדיבות מסעדת גספאצ'ו הכשרה במתחם הולידיי אין באשקלון, שם השף גיא פרץ משמש כיועצה הקולינארי.

(מסעדות)

space9מסעדת SPACE שבמושב אמונים מצאה את סוד העושר: השילוב בין יין ובשר הינו מיוחד - לא כל יין מתאים לכל בשר ולכן חשובה ההתאמה המיוחדת והידע הנרחב בתחום. "היינות שלנו נשמרים במקררי יין ייחודיים בטמפרטורה של 17 מעלות המותאמת במיוחד לסוגי היינות ושומרת על הארומה שלהם" אומרים במסעדת הבשרים הכשרה, space, שהוקמה לפני חודשיים במושב אמונים, הסמוך לאשדוד

(רכילות)
doron_jamtziכוכב העבר של מכבי תל אביב ואיש העסקים כיום, דורון ג'מצ'י, הגיע בסוף השבוע לסעוד ב-space שבמושב אמונים, עם הבעלים נדב בלילה ואנשי יחסי הציבור, דאדי דלאל וליזה ללוצשווילי בארוחה פרטית שקיים עבורם שף גיא פרץ. למרות שהייתה זו שעת צהריים הוזמן בקבוק יין מסוג למברוסקו רוזה אל השולחן, לצד המנות הראשונות חציל בלאדי, פורטבלו מיקס ורול אנטרקוט