פנקייקס

(מתכונים)
מגדל פנקייקס מקמח כוסמין מלא. סטיילינג וצילום – יולה זובריצקי

חביתיות דקיקות וזהובות מקמח כוסמין מלא אורגני של "תבואות". כשעורמים חביתיות זו על זו ומוסיפים מכל טוב הארץ – מקבלים "מגדל פיזה" מתוק ובריא. אפשר לזלף רטבים או למרוח ממרחים שונים בין שכבה לשכבה לקבלת מיקס של טעמים ומרקמים. המתכון הופק בשיתוף עם אתי בטיטו, מתכונאית ובלוגרית

(מתכונים)

סדנת בישול ללא גלוטן בהנחיית השפית יעל בריגל בעלת מסעדת "גן עדן" הכשרה בצפת, תיערך שבוע לפני ליל הסדר במהלך "מפגש מתוק", במרכז לסוכרת נעורים במרכז הרפואי זיו בצפת, יום חוויתי בו ילדים סוכרתיים והוריהם נפגשים עם בוגרים סוכרתיים ומומחים בתחום. המתכונים ללא גלוטן, נוחים ופשוטים להכנה עם הילדים, מזינים וכשרים לחג הפסח. המתכונים שמציגה השפית בריגל מהווים פיתרון בריא וטעים ל"אתגרי האוכל" עבור הילדים בחג הפסח והינם פשוטים מאוד להכנה גם עם הילדים, ומתאימים גם לסוכרתיים, כך שכולם יכולים ליהנות מהתוצרים