ספירולינה, שנחשבת ל"מזון-על" בעיני רבים, היא אצה כחולה-ירוקה המציעה יתרונות בריאותיים רבים. היא עמוסה בחומרים מזינים, כולל חלבון, ויטמינים מקבוצת B ונוגדי חמצון, שיכולים לתמוך בבריאות וברווחה הכללית. איך משלבים ספירולינה בתזונה היומיומית שלכם? המשיכו לקרוא כדי לגלות דרכים פשוטות אך יעילות לעשות זאת.
המושג "מזון על" (SUPER FOOD), שמשמעו: מזון "דחוס" ברכיבים המועילים באופן מובהק לבריאות, הולך ורווח בשנים האחרונות בעולם הבריאות והרפואה המונעת. את מזונות העל מאפיינת תכולה גבוהה של מינרלים וויטמינים, חלבונים, נוגדי חמצון ואנזימים חיוניים.