מתכונים

נוצר ב-19.04.2011 02:04
(מתכונים)

סלט ירקות - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

מתכון: חציל בלאדי עם טחינה ירוקה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

צחי בוקששתר, שף ובעלים של Black Bar 'n' Burger מציג מנה אביבית וכשרה לפסח המצטרפת החודש לתפריט ההמבורגרים של רשת המסעדות. מנת הRT שוֹק ( 65 ₪) בכיכובו של ירק העונה מורכבת מפרוסות ארטישוק ופרגית , מוקפצות עם גרגרי חומוס, גזר, בצל, פטרוזיליה והרבה טעם

נוצר ב-15.04.2011 12:04
(מתכונים)

קניידלעך - מתכון יהודי מסורתי של שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר, הלקוח מתוך סדנה לבישול יהודי שהעביר השף שרייבר בבית הספר לבישול תדמור. בסדר פסח מומלץ להגיש קניידלך, כמובן, בתוך מרק עוף

(מתכונים)

בחודש ינואר 1991 במלחמת המפרץ הראשונה, נחתו טילים על ישראל. החשש היה משיגור טילים כימיים וכחלק מההתגוננות חילקו מסכות אב"כ והורו לאטום את החדרים בניילון ודבק. (מה הקשר למתכון לחזרת? בהמשך תבינו)

(מתכונים)

שימוש מקורי בתיונים של תה אמרטו שקדים נותן לעוגה זו, מתכון קל וכשר לפסח של השף יוסי אלסברג, טעם מרציפני ומודגש של שקדים. זוהי פרשנות עדכנית ומפתיעה לשילוב של תה ועוגה...

נוצר ב-08.04.2011 02:04
(מתכונים)

סלט עגבניות ופלפלים חריפים - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

נוצר ב-07.04.2011 10:04
(מתכונים)

טחינה-ירוקה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור

(מתכונים)

סדנת בישול ללא גלוטן בהנחיית השפית יעל בריגל בעלת מסעדת "גן עדן" הכשרה בצפת, תיערך שבוע לפני ליל הסדר במהלך "מפגש מתוק", במרכז לסוכרת נעורים במרכז הרפואי זיו בצפת, יום חוויתי בו ילדים סוכרתיים והוריהם נפגשים עם בוגרים סוכרתיים ומומחים בתחום. המתכונים ללא גלוטן, נוחים ופשוטים להכנה עם הילדים, מזינים וכשרים לחג הפסח. המתכונים שמציגה השפית בריגל מהווים פיתרון בריא וטעים ל"אתגרי האוכל" עבור הילדים בחג הפסח והינם פשוטים מאוד להכנה גם עם הילדים, ומתאימים גם לסוכרתיים, כך שכולם יכולים ליהנות מהתוצרים

נוצר ב-03.04.2011 12:04
(מתכונים)

סלט טבולה - מתכון אותנטי מהמטבח הערבי. המתכון לקוח מסדנה מיוחדת שעסקה בבישול הערבי בבית הספר לבישול תדמור