מסעדת SPACE שבמושב אמונים מצאה את סוד העושר: השילוב בין יין ובשר הינו מיוחד - לא כל יין מתאים לכל בשר ולכן חשובה ההתאמה המיוחדת והידע הנרחב בתחום. "היינות שלנו נשמרים במקררי יין ייחודיים בטמפרטורה של 17 מעלות המותאמת במיוחד לסוגי היינות ושומרת על הארומה שלהם" אומרים במסעדת הבשרים הכשרה, space, שהוקמה לפני חודשיים במושב אמונים, הסמוך לאשדוד
פסטיבל חגיגות אביב ויין בשילוב הפנינג גסטרונומי יתקיים בקיבוץ אייל בהשתתפות יקבי הבוטיק יקב ססלוב, יקב אבידן, יקב אלונה, יקב גלאי, יקב לה טרה פרומסה, יקב רד פואטרי. ומסעדת הבוחשות בקדרה. באירוע יוצעו למכירה אריזות שי מיוחדות של יינות בוטיק, יימכרו ספרי בישול ומוצרי מזון גורמה בנוסף לדוכן שוקולד בוטיק