יצא לכם בעבר לארח לארוחה קלה ולגלות שמתוך סט הסכו''ם הענק נותרו רק ארבע מזלגות, שבעה סכינים ושתים עשרה כפות שרובן הפכו מהפך- ממבריקות למאט בעל כורחן? אתם לא לבד, מתברר שהישראלים נחשבים למאבדי סכו''ם כרוניים כאשר לפי ההערכות אנחנו המובילים בהישג המפוקפק- לאבד כלים, עם אבדות של כארבע מיליון כפיות שנזרקות לאשפה בשנה. אם כבר הצלחנו לשמור עליהן במגירה, הן נראות שונות בתכלית מהיום בו הוצאנו אותם מאריזת הקטיפה. אז איך נחזיר להם את הברק שאבד ונשמור עליהם לטווח ארוך?