רוב האנשים מאוד אוהבים לאכול בשר אשר נצלה באש חיה. "על האש" או ברביקיו נחשב להיות מפגש מסוג מהנה במיוחד, והוא מתאים הן בחגים ומועדים והן בכל עת שמתחשק.
אסאדו ציר בקר ויין אדום בליווי סלט ירקות שורש - מתכון מומלץ מתוך תחרות שף העמק הראשונה, שנערכה במסגרת פסטיבל "טעמים בעמקים" השמיני הנערך השנה חודש שלם. המתכון של תושב טבעון, אסף שיטרית, זכה במקום הראשון עם מנה יפייפיה וטעימה של נתחי אסדו בליווי סלט ירקות שורש שהוגשה בכלי קרמיקה מוארך ויפייפה
"קאזה דו ברזיל" בראשון לציון, המסעדה הדרום אמריקאית שכבר הטביעה את חותמה כמסעדת הבית של כדורגלני ליגת העל בישראל, ויצרה שילוב אותנטי בין כדורגל לבשר איכותי, תקרין את משחקי הליגה האירופאית וליגת האלופות על גבי מסכי הפלזמה שבמסעדה וכן על גבי מסך ענק