חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מיוחד לעוגת "גבינה" טבעונית, עם קרם מתחליף גבינה על גבי תחתית עוגיות "עינוגיות" פריכות ובתוכה הפתעות פטל מתוקות. עוגה נפלאה לאירוח והגשה, שתפתיע גם את האוכלי גבינות החלביות, לצד שתיה חמה או קרה. המתכון הופק בשיתוף יוספה בן כהן- yovegan - ייעוץ קולינרי טבעוני
בסדרה ופלים בטעם שוקולד וופלים בטעם וניל, עוגיות גרנולה ועוגיות קמח חיטה מלאה ללא תוספת סוכר • כל המוצרים הינם פרווה, ממותקים בסוכרלוז המקורי מבית Splenda מארה"ב וישווקו באריזות מעוצבות מיוחדות ועם תקן הטבעונות
"רפאל'ס" מגישה מתכון טבעוני: עוגיות גרנולה במילוי שוקולד
מתפנקים עם מאפינס שוקולד וקינמון טעים, מזין וקל הכנה. רשת בתי הטבע "שקדיה" מציעה מתכון להכנת מאפינס טבעוני - המתכון באדיבות הנטורופתית גליה קדרון מרשת "שקדיה"
עוגיות הקרמל של "מן" במתכון טבעוני מנצח - "מן" מגישה: Tim-Tam טבעוני