הדור החדש של מכונות הסורבה הביתי הגיע לישראל: גלידת סורבה טעימה במיוחד באיכות מעולה מכל פרי שהוקפא בפריזר. במחיר של 299 ש"ח בלבד, מוצרי "יאמי" הפכו ללהיט מיידי - מאז הגעת המוצר לארץ לפני חודש נמכרו כבר למעלה מ- 9,000 מכונות סורבה ביתיות של "יאמי"

כלים

מוצר חדש מגיע למטבח הישראלי: "יאמי", מכונות הסורבה הביתיות מהדור החדש, יוצרות מפירות קפואים ויוגורט או חלב שהוקפא במקפיא, גלידת סורבה טעימה במיוחד, בטקסטורה ייחודית.

"יאמי", בגודל קומפקטי ובמחיר עממי (299 ש"ח בלבד), מפיקה גלידות סורבה מפירות וירקות קפואים מכל הסוגים, כולל אגוזים. יבואני המוצר מצביעים על שלל יתרונות שהפכו אותו ללהיט: ילדים שלא אוהבים פירות, מוכנים בשמחה לאכול גלידה שעשויה ממאה אחוז פרי, במקום לזרוק לפח פירות בשלים, בעלי "יאמי" מקפיאים אותם ועושים מהם גלידה, המוצר מפרק בקלות לחלקים נוחים לשטיפה.

" המרקם המעולה נובע ממערכת סכינים ייחודית המפיקה מהפירות הקפואים מעדן סורבה", מסביר יוני שלו מחברת "הדס", היבואנית הבלעדית של "יאמי" לישראל. "החלופות הקיימות בשוק המפיקות מרקם כתוש (בדומה לברד), לעומת היאמי היודעת להפיק מרקם קטיפתי מעורר חשק".

"יאמי" ניתן לרכישה ברשת הום סנטר ולהזמנה און ליין באתר האינטרנט:

http://www.yami-club.co.il/

כיצד מכינים סורבה בקלות וב-3 שלבים מהירים

1. קלפו את הפירות האהובים עליכם והקפיאו אותם לפחות 12 שעות.

2. הדליקו את מכונת הסורבה שלכם.

3. הכניסו את הפירות הקפואים האהובים עליכם לפיר הכנסת הפירות ודחפו אותם בלחץ אחיד מטה על ידי בוכנת הדחיסה.

מתכונים – מספר מתכונים נהדרים להכנת הסורבה באמצעות מכונת "יאמי"

סורבה לימון ופטל

מרכיבים : 2 בננות בשלות קפואות, 1 כף כוס לימון (גרידה מלימון אחד), 1/2 פטל קפוא

1 - הכנס בננה קפואה אחת

2 - הוסף כף 1 גרידת לימון

3 - הוסף 1/2 כוס פטל קפוא

4 - הכנס בננה קפואה שנייה

סורבה מלון ואפרסק

מרכיבים: 1/2 כוס אפרסקים, 1/4 כוס מלון קפוא, 1/4 כוס שמנת קפואה כקוביות

1 - הכנס 1/4 כוס מלון קפוא

2 - הוספה 1/2 כוס אפרסקים

3 - הוסף קפוא כוס שמנת 1/8

סורבה תות

מרכיבים: 2 כוסות תותים קפואים, 1/2 כוס שמנת קפואה כקוביות, 1/2 כוס חלב קפוא כקוביות

1 - הכנס תות קפוא אחד

2 - הוסף קוביית שמנת קפואה

3 - הוספת תות שני

4 – הוספת קוביית חלב קפואה

5 – יש לחזור על הליך זה עד לסיום המרכיבים.

סורבה טרופי

מצרכים : 1/2 כוס אננס קפוא כחתיכות, 1/2 כוס קוביות מנגו קפוא, 1/4 כוס קוקוס טחון, 1/4 כוס שמנת קפואה כקוביות.

1 - הכנס אננס קפוא 1/2 כוס

2 - הוסף 1/8 כוס שמנת קפואה כקוביות

3 - הוסף חתיכות מנגו קפוא 1/2 כוס

4 – הוסף 1/8 כוס שמנת קפואה כקוביות

5 – את הקוקוס מפזרים על חתיכות הפרי לפני טחינה.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS