אומנות הפיתה: מקלות פיתה בטעמים, פיתה קוקטייל-פיתות זעירות לקבלות פנים ואירוח יוקרתי, מאפים מגוונים - מאפיית נינה חוגגת 80 שנות אפיית ארטיזן של פיתות, החל מהפיתות הפשוטות האהובות על הציבור הישראלי, דרך חטיפי פיתה, פיתה קוקטייל למילוי קל בקבלות פנים ואירוח יוקרתי ועד לפיתה סופלאקי – בסיס מבצק פיתה עליו יוצקים תוספות המשמש למגוון מאפים. מאפיית נינה תשיק סדרת מוצרים חדשה בתחום המזון לאירוח ואפיה בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח, המהווה את זירת ההתכנסות המקצועית הבינלאומית הגדולה בישראל בתחום.