קבוצת דלק, המנוהלת על ידי עידן וולס, פרסמה היום (רביעי) את דוחותיה הכספיים לרבעון השני ולחציון הראשון של שנת 2026. הכנסות הקבוצה ברבעון הסתכמו בכ-4.4 מיליארד שקל, גידול של כ-26% לעומת הרבעון המקביל אשתקד, והרווח הנקי המיוחס לבעלי מניות הקבוצה זינק בכ-78% והסתכם בכ-314 מיליון שקל.
לקראת חופשות הקיץ והחגים, רשת מלונות אדם יוצאת במבצע אטרקטיבי וחד פעמי ומציעה למחזיקי כרטיסי אשראי ישראכרט 25% הנחה על חופשה במלונות הרשת - התקפה גם לחגים.
השבוע אישרה מליאת הכנסת בקריאה טרומית את הצעת החוק של ח"כ איתן כבל "הצעת חוק הגבלות בעניין תכנית הטבות לצרכן (תיקוני חקיקה), התשע"ב-2011". מטרת הצעת החוק היא להתמודד עם תופעות של ניהול תכניות הטבות ומועדוני לקוחות בדרך בלתי ראויה, כמו חיוב צרכן המבקש לנצל הטבות, להוציא כספים מכיסו
בתחילת השבוע שעבר, ועדת השרים לחקיקה אישרה ברוב של 9 שרים כנגד 3 את הצעת החוק של משרד האוצר להגברת התחרות בענף כרטיסי האשראי, החוק המכונה "חוק ישראכרט"
הנהלת ישראכרט הודיעה היום להסתדרות על כך שהיא מכירה בהסתדרות כארגון היציג של החברה. ההודעה נמסרה באמצעות מכתב שהעביר בא כוחה של ישראכרט, עו"ד נחום פיינברג, ליו"ר האגף להתאגדות עובדים עו"ד שי תקן. במכתב כותב פיינברג כי ההנהלה תפתח במו"מ על הסכם קיבוצי