חג

(מתכונים)
צ'יבורקי גבינות


צ'יבורקי גבינות זוהי מנת רחוב אולטימטיבית המגיעה גם בגרסה הבשרית. בצק גרוזיני פריך בצורת עיגול במילוי תערובת גבינות גאורגיות, ירק, תירס וביצה קשה מגורדת, הנאפה בתנור אבן. אנחנו ממליצים לאכול אותו מיד כשהוא עוד קראנצ'י ופריך. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד - מתאים ליומיום וכמובן לשבועות.

(מתכונים)
בליני גבינות


בכל שולחן גאורגי יש מנות פתיחה חובה ומנת הבליני גבינות היא אחת מהם בשולחן חלבי (מנה זו מגיעה גם בגרסה הבשרית.) חביתיות במילוי תערובת גבינות גאורגיות, המטוגנות בשמן עמוק. מומלץ לאכול אותם מיד כשהם עוד קראנצ'ים. מנה ראשונה נהדרת לנשנוש. המתכון שלפניכם באדיבות השף סימו בן חובל מהמסעדה הגיאורגית "פטרה" הממוקמת בחוף הקשתות באשדוד - מתאים ליומיום וכמובן לשבועות. 

(דרום)
מתחם ישפרו פלאנט באר שבע

חוה"מ סוכות 18-20.10.16 בין השעות 14:00-20:00

(מתכונים)
הרוסטביף של גיא פרץ (צילום: לירון אלמוג)

נתח הסינטה הינו המושלם ביותר להכנת רוסטביף קר, להכנת כריכים ומנות ראשונות. הסינטה אינה שומנית ומרקם הבשר עדין מאוד. כשמכינים נתח גדול לפריסה חמה מומלץ לשמור חלק מהנתח במקרר, לפרוס דק דק ולהגיש כפלטה קרה או להכין כריכים.