, |

חבורת הקבועים בפונדק הדרכים שבמרכז המחזמר "הפונדק" | צילום: שגית פרידמן הלל

בלב בני ברק מסתתר פונדק דרכים שעליו הוטל כישוף: אי אפשר לשקר בו, לא שקר גדול ולא שקר לבן. מחזמר פרוע עם הומור שחור, טקסטים שנונים ומוסיקה מקורית יעלה ב-24 בנובמבר בצוותא 1 בתל אביב

אילוסטרציה: מגדל בניין ימק"א בירושלים, אחד מארבעת אולמות הקונצרט שבהם תופיע התזמורת | צילום: Gellerj / Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

קונצרט הפתיחה "בטהובן – בצילו של גאון" מציב את הסימפוניה השנייה של בטהובן לצד יצירות בנות-זמנהּ מחצר הקיסרית מארי תרזה בווינה. ארבע הופעות בין 16 ל-20 באוקטובר, בתל אביב, ברחובות, בירושלים ובזכרון יעקב

יפה תוסיה כהן בהצגה ״לילה״ | צילום: שי בראל

״לילה״, דרמה מוזיקלית חדשה מאת ובמשחקה של יפה תוסיה כהן, מספרת את סיפורה של לילה מוראד — כוכבת הקולנוע המצרי בתקופת תור הזהב, שנולדה למשפחה יהודית בשם ליליאן מרדכי. ההצגה תעלה ב-19 באוקטובר בתיאטרון הדופן בפתח תקווה וב-11 בנובמבר בקפה תיאטרון הקאמרי בתל אביב.

דודו טסה וג'וני גרינווד | צילום: ליאור כתר

מופע הפתיחה של פסטיבל העוד הבינלאומי ירושלים, שבו מופיעים דודו טסה וג'וני גרינווד, אזל מכרטיסים — ולאור הביקוש ייפתח מופע נוסף ב-6 בנובמבר בשעה 12:45. הפסטיבל כולו יתקיים בין 5 ל-12 בנובמבר בשלושה מוקדים בירושלים ויכלול 16 מופעים.

רוני שינקמן | צילום: שלי אדטו

ערב אישי, מרתק ומעורר השראה ייערך לראשונה בקניון עופר חדרה ביום חמישי, 15 באוקטובר 2026, עם יוצרת התוכן והמאמנת הזוגית רוני שינקמן, שתעביר את ההרצאה "איך לשחק עם הקלפים שקיבלנו?".

תיאטרון הבלט הלאומי של רוסיה במופע אגם הברבורים | צילום: M.Logvinov

תיאטרון הבלט הלאומי של רוסיה, בניהולו של ויאצ'סלב גורדייב, מגיע לישראל לסדרת הופעות עם שתי יצירות המופת של צ'ייקובסקי. המופעים יתקיימו בין 20 באוקטובר ל-4 בנובמבר 2026 בשלוש עשרה ערים ברחבי הארץ, בביצוע כוכבי ההרכב הראשון של התיאטרון.

אירועי חודש אוקטובר בעופר קניותר בנס ציונה | צילום: יח"צ

עופר קניותר בנס ציונה, מקבוצת קניוני עופר, פותח את חודש אוקטובר בסדרת אירועים שבועית לכל המשפחה: בכל יום רביעי יתקיימו סדנאות יצירה ובישול, הצגה ומופע מדעי, ולצדם פעילות בוקר קבועה לגיל הרך. הכניסה לכלל הפעילויות פתוחה לקהל הרחב ללא תשלום.

כתבות נוספות...

The Butterfly Button