כלים

במשק בן דור ביסוד המעלה פותחו פירות קיץ המצטיינים במתיקות כפולה מהפירות המוכרים והם יהפכו כל קינוח מתוק למתוק יותר. למשק בן דור סדרת משמשים "ארומה קוט" ומשמשים בשישה צבעים שונים: לבן, אדום, ארגמן, שחור, מנומר וכתום, כל פרי בעיתו. טעמם מזכיר משמש בלאדי, הם מצטיינים בעסיסיות רבה, בריח מבושם של פרי טרי, תחושת קריספיות בפה, איזון נכון בין מתיקות וחמיצות ומראה ייחודי

את מעדן המישמיש מומלץ להכין עם מישמיש ארומה קוט, אבל ניתן להכין כמובן גם עם משמשים רגילים.

מצרכים:

חמאה, סוכר 250 גרם, כוס שרי ו- 1.5 ק"ג של משמש ארומה קוט.

אופן ההכנה:

שוטפים וחורצים את המשמש, משמנים בחמאה את דפנות כלי האפייה ומסדרים לתוכו את המשמשים. מוסיפים לתבנית את השרי בתוספת סוכר ומכניסים לתנור ל-150 מעלות עד להתרככות הפירות.

יש לצנן את התכולה לפני ההגשה ולהעביר בעדינות את המשמים לכלי ההגשה עם מעט מהרוטב.