במושב בניה הירוק והמטופח, בין יבנה לגדרה , חצי שעה מתל אביב, ממוקמת מסעדת האירועים המיוחדת " אלגונקווין". מסעדת השף האינטימית של רלי שולמן מציעה מנות גורמה בהשראת המטבח הצרפתי והאיטלקי, לחוגגים המגיעים לאירועים רומנטיים, אינטימיים או משפחתיים, וארוחות עסקים באווירה דיסקרטית. המסעדה הקטנה, הנושאת את שמה של שמורת טבע קנדית ידועה, מקבלת סועדים בתיאום מראש בלבד.

כלים

את המנות הנהדרות שבתפריט מפיקה השפית רלי תחת ידיה המנוסות, והוא כולל בין השאר מנות נפלאות כמו: כבד ברווז על מחבת לוהטת עם בצל סגול , בצל לבן , וריבת פירות יער, שוק אווז בדובדבנים , יין וטימין, פילה סלמון בתפוזים ומייפל, כבד אווז ביין מרסאלה וריבת בצל, קיש קממבר וגבינות צאן, או אוסובוקו לבן ביין וירקות שורש ועוד ועוד.

המסעדה מנוהלת ע"י בני הזוג שולמן, שעלו לארץ מקנדה וביקשו לייצור חום ,חן וחוויה ייחודית ואינטימית בסגנון המוכר להם מחו"ל. רלי וצביקה מעניקים למסעדה ולאורחיה טאץ' ביתי וחמים כאשר צביקה הוא המארח ורלי, שלמדה בבתי הספר הטובים באירופה לבישול, היא השפית שמנצחת על המטבח של המסעדה מאז הקמתו ב1999.

המסעדה "אלגונקווין" אף זכתה בהישג נדיר ומרשים – הציון 13 במדריך המסעדות "גומיו ישראל ". "אלגונקווין" מציעה אלטרנטיבה מושלמת לעריכת אירועים אינטימיים וחגיגיים במיוחד בחלל המסעדה, או במרפסת הרומנטית הפתוחה. ב"אלגונקווין" גם חדר פרטי לאירועים מרגשים כמו הצעות נישואין וחתונות.