כלים

מתכון לפילה פורל ברוטב דומו מילאנו, המבוסס על יין לבן, שמן זית, חרדל ופסטו. המרכיבים ל-4 סועדים

4 נתחי פילה פורל – 2 אדום, 2 לבן

3 כפות רוטב פסטו איכותי

3 כפות שמן זית

4 שיני שום כתוש

1 כפית חרדל

3 כפות יין לבן

1 לימון טרי

קורט מלח ים

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מכינים בלילה מהשמן, יין, חרדל, מלח ופלפל.

מברישים את פילה הדג משני צידיו. מניחים על מחבת פסים חם מאוד, למשך 2 דקות מכל צד, ומוציאים מהאש.

באותה מחבת, מקפיצים את שיני השום עם הנוזלים שהצטברו במחבת ומכבים את האש. מוסיפים מיץ לימון ואת רוטב הפסטו. לאחר מכן מורחים על הדג.