מתכון לחנוכה: צ'ורוס (סופגניות מקסיקניות), קינוח חנוכה קצת שונה, ממתכון של מרסלה שלח מקיבוץ מרום גולן

כלים

מצרכים

1/2 ליטר מים250 גרם קמחכף שמן1/4 כפית מלחשמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. מרתיחים את המים עם המלח והשמן בסיר רחב
  2. כאשר המים מבעבעים מוסיפים את הקמח ומערבבים מהר עם כף עץ למניעת גושים עד שנקבל בצק רך הנפרד מהדפנות.
  3. מקררים עד שהבצק בטמפרטורת החדר.
  4. יוצרים אצבעות של כ-10 ס"מ
  5. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב חום
  6. מסננים היטב את הצ'ורוס ומפזרים עליהם סוכר