אנטיפסטי - מסוג המנות שסוחטות מחמאות במינימום עבודה. המנה סופר מפנקת, קלילה, צמחונית וכשרה לפסח הכוללת בשר פלפלים קלוים וזוקיני מתובלים בקורט מלח ים, מיץ לימון סחוט ובלסמי מצומצם, מפזרים מעט עלים שמעלים חיוך ושוב.. מחמאות!

המצרכים:

3 פלפלים אדומים

3 זוקיני

מעט עלי ארגולה

לבלסמי המצומצם:

כוס בלסמי

3 כפיות סוכר

מיץ מחצי לימון

מלח ים

המתכון:

קולים פלפלים קלוים על אש גלויה/תנור עד רכות, מקלפים ומנקים מהגרעינים. את הקישואים פורסים דק ומטגנים קלות בשמן זית. מצמצמים את הבלסמי והסוכר על אש נמוכה עד למרקם ״סירופי״. מסדרים בצלחת שטוחה את הפלפלים בשכבה אחידה, את הזוקיני מסדרים בשורה ובוזקים מעט מלח. מטפטפים את הבלסמי, סוחטים את הלימון ומפזרים את העלים.

חפשו בפייסבוק: דניאל רחמים

כלים