כלים

המסעדה הממוקמת במתחם הבילויים והפנאי של אשדוד על רצועת חוף הקשתות משלבת תפריט גרוזיני עשיר, חלבי ובשרי, לצד מגוון רחב של מאכלים ים תיכוניים, דגים ובשרים

aimeruliמשהו טוב מתבשל במסעדת 'פטרה': המסעדה הגרוזינית הוותיקה, בעלת שם קולינארי נחשב בישראל, מבשלת עבור סועדיה חורף חם עם מגוון רחב של טעמים.

התפריט הקולינארי של מסעדת 'פטרה' הורכב בקפידה על ידי שף הבית, סימו בן-חובל משלב מגוון רחב של מנות אסליות מהמטבח הגרוזיני, בין היתר, חינקאלי בשרי, צ'יבורקי, חצ'אפורי, לוביאני הנאפים בתנור אבן מידי יום.

בנוסף, כולל התפריט ארוחות מיינסטרים כדוגמת מנות בשריות, מרקים טריים בעונת החורף, בכל צהריים, ארוחות בוקר, פירות ים, פסטות, מיני מוקרמים, סלטים ועוד.

מסעדת 'פטרה' כוללת 2 מפלסים, כאשר במפלס התחתון ממוקם בר משקאות עשיר וחלל ישיבה רחב בקיבולת של כ-100 סועדים הנהנים מאווירה רומנטית וקלאסית לאור נרות. המפלס העליון מעוצב בסגנון המזרח וכולל פינות ישיבה על פופים, נרגילות ועוד. בנוסף, למסעדת 'פטרה' טרסה חיצונית רחבת היקף, המקורה באופן מלא בתקופת החורף ומשקיפה באופן פנוראמי אל רצועת חוף הים והמרינה של עיר הנמל, אשדוד.

כתובת: אשדוד חוף הקשתות חנות מספר 1, מומלץ להזמין מקומות מראש - טל': 08-8651610.