טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה, משיקה לכבוד ט"ו בשבט 'קמח לחם ללא צורך בניפוי', לנוחות ולזמינות השימוש, בכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית. קמח ללא צורך בניפוי נארז סמוך לטחינתו ולאחר ניפויו באריזה מבוקרת בטכנולוגיה מיוחדת המונעת התפתחות חרקים.

כלים
קמח לחם ללא צורך בניפוי. צילום - מנחם גרייבסקי
קמח לחם ללא צורך בניפוי. צילום - מנחם גרייבסקי

'קמח לחם ללא צורך בניפוי' הוא הראשון בסדרת קמחים ללא צורך בניפוי שמשיקה הטחנה בימים אלה ותשווק בחנויות בזמן הקרוב. הסדרה כוללת: קמח לחם, קמח לחם מלא 100%, קמח כוסמין מלא 100% בטחינה דקה וקמח חיטה לבן בהיר.

לאריזה המבוקרת של הקמחים, המייתרת את הצורך בניפוי, יתרון חשוב לא רק בחיסכון בזמן ובטרחה הכרוכה בניפוי הקמח, היא גם מונעת איבוד של חלק מהקמח ושל חלקי הגרעין המלא העשירים בסובין ובערכים תזונתיים, אשר אינם עוברים בתהליך הניפוי בנפה רגילה.

'קמח לחם' הוא פיתוח מיוחד של 'הטחנות הגדולות של א"י' המיוצר מקמח לבן מועשר בלתת שעורה ובגלוטן התורמים לקבלת מאפים אווריריים ובעלי נפח גבוה. הגלוטן – שהוא החלבון המצוי בגרעין החיטה, תורם לגמישותו של הבצק ויוצר מעין "רשת" חזקה ואלסטית המייצבת את הבצק ומעניקה ללחם נפח וגובה יפים. לתת שעורה – הוא גרעין דגן שעבר תהליכי הנבטה וקלייה. בזמן הנביטה נוצרים בגרעין אנזימים (עמילאז) שאחראים על פירוק העמילן והפיכתו ל"מזון" זמין לשמרים. הוספת לתת שעורה משפרת את פעילות השמרים ומקצרת במידה ניכרת את זמן ההתפחה של הבצק.

הקמח מתאים במיוחד לאפיית לחמים, לחמניות, בצקי שמרים וכל בצק הדורש נפח מאפה גבוה. לכבוד ט"ו בשבט, חג האילנות, מומלץ להכין בעזרת קמח לחם לחמים נהדרים ומאפים המשלבים פירות יבשים ואגוזים.

מחיר מומלץ לצרכן של קמח לחם ללא צורך בניפוי: 10-8 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).

להשיג ברשתות ובחנויות: רשת לגעת באוכל, רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, מרכז מזון יהודה, סופר ספיר, סופר ברקת, שהרבני (רמת השרון), פורטי סטריט רמת גן, סיטונאות רחמים, עזרה וחסד, סופר טוב מודיעין, שפע ברכת השם בית"ר עילית, דיפ שיווק, מאיה בוטיקטבע, רני אורגני, ל.א.ב.ל, המאפייה של ראסל ירושלים, סופר הס (כפר הס), לחם ברויטמן אילת, לחם בורקין בנימינה, ובחנויות מובחרות נוספות.

מידע על חנויות נוספות אפשר לקבל בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS