יענקלה תורג'מן, שף מסעדת 1868 בירושלים, מזמין את לקוחות המסעדה, וחובבי אוכל, לסיור קולינרי אזורי בהרי ירושלים. תורג'מן, שמציג ב- 1868 מטבח אזורי, העושה שימוש בתוצרת מקומית ועונתית, יוביל את המסיירים אל המיטב של התוצרת באזור יהודה וירושלים. הסיור יחל ביקבי צרעה ויסתיים ב 1868, בארוחת צהריים ובה מנות המכילות את חומרי הגלם המקומיים, שיוצגו בסיור

כלים

ולמסלול: נתחיל את הסיור ביקבי צרעה, שם תתקיים טעימה מודרכת של יינות והרצאה קצרה על היקב. מהיקב, נצא מבושמים לחוות תקוע, לראות ולדגום סוגי פטריות שמגדלים במקום, ופיטריות מיובאות.

שיירת הרכבים תעשה דרכה למסעדת 1868 בשכונת ממילא שם הקצב האגדי של שוק מחנה יהודה, רפאל ציקבא יעביר הרצאה קצרה על בחירת נתחי בשר שונים, שיטות חיתוך וטיפול בבשר, ובתום ההרצאה על הבשר תוגש ארוחה טעימות שתושתת על חומרי הגלם.

ניתן יהיה לרכוש את בקבוקי היין של יקבי צרעה בהנחה משמעותית.

יום שישי, ה- 24 בדצמבר, שעה 9.00 בבוקר, יציאה מיקבי צרעה. סיורים נוספים ייערכו בתאריכים 28.1, 25.2, 25.3

עלות הסיור : 250 ₪

מספר המקומות בסיור מוגבל.

יש להזמין מקום מראש בטלפון: 02-6222312, 050-5614242