הבעלים והשף הראשי של מסעדת TSUKI (סושי צוקי) הוא דורון שאפו, שעשה עלייה לארצינו הקטנטונת מקליפורניה מהעיר הגדולה לוס אנג'לס. דורון שאפו התחיל את הסיפור שלו כמו כל ילד יהודי טוב כאשר הצטרף לעסק המשפחתי- פיזיותרפיה. אך לאחר זמן קצר התעשת והבין שאהבתו האמיתית היא בישול ועשה הסווה לעולם הקולינרי, עולם אליו התחבר כבר מגיל 5 מאחר ואמא בשלנית.... לא היתה לו... הוא התחיל ללמוד את יסודות הבישול באופן מקצועי בשלוחה של אחד מבתי הספר הטובים בעולם לבישול, kitchen Academy של "culinary institute of America"

כלים
את רזי הבישול היפני הוא למד אצל השף הנודע אנדי מטסודה ב- "sushi chef institute", בקליפורניה. לאחר מכן עבד, שאפו, במסעדות הטובות ביותר בהוליווד למשל: במסעדה המפורסמת "גיישה האוס" בבעלותם של אשטון קוצ'ר ודמי מור, שם האכיל את יו הפנר, אנדי גרסיה, סינדי קורופורד, פמלה אנדרסון, ברוק ברק, הצוות של "אושן 13" ועוד רבים וזוהרים... ובקייטרינג של טקס פרסי האקדמיה. לאחר שהשתפשף בעסקי המסעדנות החליט דורון להגשם את חלום חייו לפתוח מסעדה ובחר לעלות ארצה ולפתוח סושי ביסטרו ברמה הכי גבוהה וללא התפשרות על איכות וטריות כמו שלמד מהשף אנדי מטסודה.

כשנכנסים למסעדה הדבר הראשון שרואים זה נברשת ענקית בצורת דרקון, שהוזמנה במיוחד מאיטליה, הגורמת להחסיר פעימה מרוב יופי. המקום מעוצב באווירה חמימה ורומנטית.

דורון רצה לשלב את הטעם היפני עם הטעם הישראלי ויצר קומבינציות מיוחדות המתאימות באופן מושלם לחיך הישראלי. התפריט מורכב משילוב טעמים מוצלח במיוחד ובין המנות אפשר למצוא: אגרול אבוקדו, טארו טארו- אצבעות אורז פריכות מכוסות ספייסי טונה, צ'ילי ירוק וטרביקו, קליפורניה רול- פילה סרטנים, אבוקדו, מלפפון, צנון יפני המוגש עם ספייסי מיונז ביתי, TSUKI נודלס- אטריות צ'ילי מתוק טריות מוקפצות עם רצועות עוף צעיר, ירקות טריים, גינג'ר ושום ברוטב שזיפים ביתי ומיוחד ועוד מנות טעימות ומיוחדות...

שעות פעילות: א'-ה' 12:00-22:00

ו' 12:00-19:00

טלפון להזמנות: 03-5101701

רמב"ם 14, מדרחוב נחלת בנימין, תל אביב.