כלים

הסניף החדש של רשת פרנג'ליקו ייפתח במתחם מגדלי K-Towers בעיר, ומשתרע על פני קומת גלריה דו מפלסית בשטח של כ-250 מ"ר. פרנג'ליקו משלבת בין בר משקאות למסעדה עם תפריט קולינארי מגוון

מצפון הארץ לדרומה, רשת הסושי בר פרנג'ליקו מתרחבת: תפתח בתחילת חודש אפריל סניף חדש, ה-11 במספר, בעיר אשדוד. הסניף ייפתח במתחם מגדלי K-Towers בעיר, ומשתרע על פני קומת גלריה דו מפלסית בשטח של כ-250 מ"ר. הרשת תשלם  140 ₪ למ"ר לערך בתוספת דמי ניהול חודשים בסך 2,000 ₪ לחודש.

חוזה השכירות הינו ארוך טווח ונחתם לתקופה של 15 שנה. מדובר ברשת שמרבית סניפיה פרושים ברחבי אזור הצפון והסניף החדש באשדוד יהווה את הנקודה הדרומית ביותר של הרשת בישראל. אומדן ההשקעה בסניף החדש כ- 2.1 מיליון שקלים.

המסעדה שעוצבה על ידי אדריכל הרשת, אבי אזולאי, מאופיינת בעיצוב מודרני והייטקי. כאשר בקומה הראשונה ממוקם בר רחב היקף ואילו הקומה העליונה נועדה לשמש, בין היתר, לאירועים מיוחדים. במקום הוטמעו גם פלטפורמות שמע ותצוגה בטכנולוגיה ייחודית ומתקדמת ביותר.

השילוב בפרנג'ליקו בין בר משקאות ומסעדה ניכר גם בתפריט הקולינארי המשלב בין המטבח האסיאתי, מטבח המיינסטרים ותפריט משקאות עשיר. בתפריט של פרנג'ליקו ניתן למצוא קומבינציות סושי, מנות דגים ומרקים בסגנון אסיאתי, מנות נודלס ואורז בהן מתמחה הרשת, לצד מנות של סלטים ופסטות. המקום יהיה פתוח גם בסוף השבוע.

לדברי מיכאל טרון, הבעלים של סניף פרנג'ליקו באשדוד: "המקום מציע תפריט קולינארי מגוון כאשר בשעות הלילה הוא מהווה בר באווירה ייחודית שטרם נראה כמוהו באשדוד. זהו מקום בילוי פוטנציאלי לקהל הרחב ובשנים הקרובות, כך על פי הצפי, יהיה אחד ממוקדי הבילוי המובילים בחיי הלילה בפרט ובעולם הקולינארי בכלל".

רשת פרנג'ליקו הינה רשת סושי, בפרישה ארצית שהחלה את דרכה לפני כעשור בעיר חיפה והתרחבה באזור הצפון. עם השנים פתחה סניפים נוספים גם באזורים אחרים בתל אביב ועכשיו גם באשדוד.