כלים

ספיישל קיץ: מתכונים לקוקטיילים על בסיס רום בקרדי. מתכון למוחיטו, מתכון לפינה קולדה, מתכון לאל פרזידנטה, מתכון לבטי פיקפורד ועוד

ORIGINAL BACARDI MOJITO

מועכים בכוס הייבול חצי ליים חתוך לפלחים עם שתי כפיות סוכר

מוסיפים 8 עלי נענע חבוטים

ממלאים בקרח כתוש ומוסיפים 50 מ"ל בקרדי לבן

בעזרת כפית בר מאזנים את המרכיבים בכוס

משלימים קרח כתוש עד הקצה ומשלימים בסודה

DAISY DE SANTIAGO

לכוס עירבוב כפית סירופ סוכר

10 מ"ל מיץ ליים

50 מ"ל בקרדי לבן

לערבב היטב ולסנן לכוס גובלט או לואו בול מלאה קרח כתוש

להניח על הקרח 3 פירות יער וזר נענע קטן

להציף בשתי כפיות של שרטרז ירוק

EL PRESIDENTE

50 מ"ל בקרדי לבן

25 מ"ל מרטיני יבש

5 מ"ל טריפלסק

כפית גרנדין

מערבבים הכל בכוס ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת

MARY PICKFORD

50 מ"ל בקרדי

25 מ"ל מיץ אננס

5 מ"ל גרנדין

כפית ליקר מרשינו

מועכים 3 קוביות אננס ומוסיפים את שאר המרכיבים

מנערים היטב ומסננים סינון כפול לכוס קוקטייל מקוררת

BACARDI PINA COLADA

50 מ"ל בקרדי לבן

30 מ"ל קרם קוקוס ( בבלנדר לערבל מי קוקוס עם בשר מקוקוס טרי)

25 מיץ אננס

3 כפיות סוכר

למעוך בשייקר 3 קוביות אננס עם הסוכר

להוסיף את שאר המרכיבים ולנער היטב

לסנן סינון כפול לכוס גבוהה מלאה בקרח כתוש