כלים

צ'רי וניליה

50 מ"ל אבסולוט וניליה

15 מ"ל סירופ דובדבן

40 מ"ל מיץ דובדבן ליים

זילוף מיץ לימון

צורת הכנה

מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס. מקשטים בשני דובדבנים.

קוסמופוליטן

50 מ"ל אבסולוט ציטרון

20 מ"ל טריפל סק

20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)

40 מ"ל מיץ חמוציות

צורת הכנה

מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל, מקשטים בסליל קליפת לימון.