כלים

עולש בלדי - מתכון ערבי מיוחד ממטבחו של שף סוהיל פראן, ממסעדת השף "מיגאנה" שבנצרת. בימים אלו החלה עונת הקטיף של העולש הבלדי, הנחשב למעדן מיוחד במטבח הערבי. עונת העולש הבלדי נמשכת מנובמבר ועד מרץ

מתכון ל4 סועדים.

חומרים:

1 ק"ג עולש

3 בצל חתוך עבה

5 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

חותכים את העולש ומבשלים במים רותחים, למשך 3דקות, מסננים הטב.

מטגנים הבצל בשמן זית עד שיזהיב. מוסיפים את העולש ומערבבים למשך 3 דקות תוך כדי טיגון,  מוסיפים מלח לפי הטעם.