רכיבים:

4 ביצים. (אפשר להמיר לרסק תפוחי עץ ללא סוכר ביחס של 1/4 כוס = 1 ביצה)

חצי כוס שמן קוקוס אורגני לא מזוקק של כרם (במידה והשמן גבישי אפשר להמיס במיקרוגל)

חצי כוס קקאו איכותי בלבד

כלים

1/3 כוס קמח קונדיטור

1/8 כוס קמח טפיוקה

1/8 כוס קורנפלור

חצי כוס שבבי קוקוס טבעי .

3/4 כוס סוכר קוקוס אורגני של כרם

3/4 חבילת שוקולד מריר איכותי מומס ב- 1/4 כוס משקה אורז קינואה (מותג "קינואה ריאל").

1 כוס אגוזי לוז חתוכים

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים ביחד.

אופים בתבנית בחום של כ-180 מעלות כ- 40 דקות.

לאחר הוצאת עוגת הבראוניס מהתנור וצינונה, יש לפרוס לקוביות שוות.

הערה: חשוב לא לייבש את העוגה. יש להוציא אותה בעודה קצת רטובה.

גם לאירוח , גם למשפחה , גם בשבילנו לעיצוב האישיות.......בתיאבון!

למידע נוסף על סדרת מוצרי קוקוס אורגני:

בשורה בשוק המזון האורגני: סדרת מוצרי קוקוס בריאותיים חדשה מהפיליפינים הגיעה לישראל