ה"קשיות ההודיות" הן בן דוד רחוק של מנת הצ'יפס המערבית המוכרת. הקשיות ההודיות מוגשות בחיתוך דק, בגודל גפרור, ועם תערובת תבלינים ייחודית המוסיפה להן טעם אופייני

כלים

מצרכים למנה

2 תפוחי אדמה דוד משה לטיגון ולצ'יפס

חצי כפית מלח

3/4 כפית כרוויה(קימל) טחון

קמצוץ פפריקה חריפה (לפי הטעם(

אופן ההכנה

לערבב יחד את התבלינים.

לקלף ולחתוך את תפוחי האדמה לגודל של גפרורים. לשטוף וליבש. לטגן בשמן חם עד שמשחים(3-5 דקות). להוציא על נייר סופג ולפזר מעל את תערובת התבלינים.

מעולה עם בירה קרה!